Antalya Acil ARH(+) Trombosit
-
twitterda gördüm antalya medical parkta acil olarak arh+ kana ihityac varmıs ilik bekleyen Gizem Çınar için abisinin telefon numarası Sinan Çınar: 05069662639
-
trombositler kan grubuna baglı mi ki ? eğer aradıkları şey trombositse kan grubu niye veriyorlar yok trombosit aramıyorlarsa sen niye trombosit yazdın
-
asiminnesli bunu yazdı
trombositler kan grubuna baglı mi ki ? eğer aradıkları şey trombositse kan grubu niye veriyorlar yok trombosit aramıyorlarsa sen niye trombosit yazdın
sordugun hakkında bi bilgim yok hocam belki baglıdır belki değildir ben sadece yardımcı olmak için söyleneni yazdım.
ayrıca kanaması oldugu yazıyodu belki ondan dolayı kan grubu istemiş olabilirler
-
asiminnesli bunu yazdı
Hocam eğer çok acil bir durum değilse ABO uyumu olması gerekir trombosit transfüzyonunda.
-
Twitin bağlantısı alabilirsem sosyal medyada paylaşabilirim.
FB bağlantısı buldum ve quup'a yolladım. Bir iki tane Antalyalı tanıdığım var, umarım onlarınki tutuyordur.
YeniHarman tarafından 09/Oca/13 05:44 tarihinde düzenlenmiştir -
trombosit kan,kanser hastaları için aranır. Acil şifalar diliyorum.
-
Antalyadayım, aradım az önce konuştum.
0'dan trombosit lazımmış, kan değil . Arh + danda alabiliyormuşlar.
biraz konuştuk, birazdan aricak okey derse gidip vericem. -
İstanbuldayım :/ up olsun bari
-
rhodostethia bunu yazdı
trombosit kan,kanser hastaları için aranır. Acil şifalar diliyorum.
Trambosit kan gurubuna göre değişir.Senin kan grubun A RH+ ise trambositinde odur.
Ayrıca sadece kanser hastalarına değil , yeni doğan bebeğe plazma takılır .Yanlış hatırlamıyorsam doğum yapan kadına da trombosit takılıyordu