folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antalya Akdeniz Üniversitesi Olayları.



Antalya Akdeniz Üniversitesi Olayları.

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek

    keltoş biri biri çıkmış silahlı saldırıda bulunmuş vs vs vs ( silahta zaten iki atar 3 yatar mekanizmasımı bozuk kuru sıkımı anlamadım a.q)

     

    olayları zaten biliyorsunuz ,bu keltoş arkadaşımız  elinde silah habire sıkıyor sıksın sıkmasınada bu olayların başlangıcı ne ?

    neden hep 80 li yıllar dile getiriliyor ?

    bu keltoşu silahla meydanlara çıkıp malkoçoğluluğuna iten sebep ne ?

    neden kimse olayların arkasında Türk bayrağı yakma olayının olduğunu anlatmıyor ?neden herşey halktan gizleniyor ? neden Akdeniz üniversitesinde biji serok apo diye bağrıldığı söylenmiyor ?

    yoksa tetikçiler yinemi meydana çıkıverdi?

    yoksa faili belli ama meçhul cinayetler yinemi başlayacak?

    yarın öteki gün bu keltoş adamı susturmak isteyen güçler yada organize eden güçler öldürürse ve bu keltoşun cesedi bulunursa bunu kim kime nasıl izah edecek?


    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek

    bu başlık, son günlerin en cok yorum alan başlıklarındasn biri olması gerekirken başlığı boş görmek ilginç oldu benim için..

     

     

    Akdeniz Üniversitesi'nde çıkan olaylarda Ömer Ulusoy ile birlikte tabancayla ateş ederken görüntülenen ve polisin yaptığı operasyonla saklandığı evinde yakalanan Tahir Kara'nın tanınmamak için saçlarını kestirdiği ortaya çıktı. Zanlı Kara, gözaltına alındıktan sonra poliste şunları söyledi:


    “Bana bir arkadaşım telefon etti, ‘Üniversite karıştı. Ülkücüleri dövüyorlar’ dedi. Ben de hemen üniversiteye gittim. Olbia Çarşısı yanında 15- 20 kişilik bir grupla buluştum. Bu kişilerden bazılarını tanıyor, bazılarını da tanımıyordum. Ömer Ulusoy'un ise ismini bilmiyordum. Ben bazen Ülkü Ocakları'na ve MHP İl Başkanlığı'na giderim. Ulusoy'u oraya gittiğim sıralarda görür selamlaşırdım. Kendisini tanımam. Biz beklerken 150- 200 kişilik bir grup Akdeniz Üniversitesi Hastanesi tarafından bizim olduğumuz yere doğru geliyordu. Çünkü hastane önünde polisler varmış. Yurt önünde de polislerin olduğunu biz kaçarken gördük. Polisleri görünce diğer grup kaçmaya başladı. Bizim üzerimize doğru geliyorlardı. Ben de korkutmak amacıyla ateş ettim. Tabanca kuru sıkıydı. Sonra polis bizim ters istikametimizde kaldı. En önde biz vardık, arkamızda karşı grup, onların arkasında ise polis vardı. Sonra kaçtık.”

    Tahir Kara, tabancayı ateş ettikten sonra İsmail Ahmet Turgut adındaki arkadaşına verdiğini, hemen bir berbere gidip tanınmamak için uzun olan saçlarını kısa kestirdiğini kaydetti.

    ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

    Antalya'da 18 kişinin yaralandığı 45 kişinin gözaltına alındığı olaylarda silahlar ateşlenmiş, karşıt gruplar birbirlerine taş, sopa ve bıçaklarla saldırmıştı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 45 zanlı bugün adliyeye sevk edildi. 37'si bölücü örgüt, 8'si MHP sempazitanı toplam 45 kişi hazırlanan 1500 sayfalık fezlekeyle adliyeye çıkartıldı. Bölücü örgüt sempatizanları birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü nezarethanesinden adliyeye çıkartılırken, diğer 8 kişi diğer grupların savcılık ifadeleri alınmasını takiben Çallı semtindeki TEM Şubesi nezarethanesinden adliyeye sevk edildi.

    Bu kişiler ‘karşıt görüşlü öğrencilerin arasında ideolojik görüşler nedeniyle kavga ederek dövme’, ‘bıçakla yaralama’, ‘devlet malını ve vatandaşlara ait konut ve araçta maddi hasar oluşmasına sebebiyet vererek ızrar, korku ve panik yaratmak amacıyla tabanca ile ateş etmek’ suçlarından adliyeye çıkarıldı.
    Polis öğrencilerin bazılarının terör örgütü PKK sempatizanı olduğunu belirledi. Zanlılardan 2 bölücü örgüt sempatizanı susma haklarını kullanırken, diğerleri sadece slogan attıklarını silah, bıçak ve sopa kullanmadıklarını söyledi.

    Adliyeye sevk edilen 45 kişi şunlar:

    Halil İbrahim Dik (23), Hayrettin Yakıt (23), Mehmet Nuri Aslan (25), Cihan Aslan (23), Şahin Aydın (23), Abdullah Karlıdağ (26), Muhtasım Toprak (21), Behçet Demir (27), Yasin Çakmak (22), İbrahim Çaça (25), Berivan Aydın (23), Aydın Işık (21), Ersin Kutluk (22), Mehmet Çelik (23), Engin Ektiren (22), Doğan Akkız (21), Murat Türkeş (24), Turan Tiyenç (21), Mehmet Asik (24), Turan Toprak (19), Hilmi Kandemir (20), Hasan Anlamış (26), Mahir Uğur Özkan (22), İbrahim İlker Ercan (19), Erhan Ökmen (23), Onur Gültekin (21), Mesut Türk (22), Onur Pahlı (22), Elzem Nazli (19), Umut Bulmuş (24), Ayhan Akyüz (20), Ahmet Orhan (23), İlyas Burak Karakullukçu (22), Kaan Karlı (19), Ali Can Yavuz (20), Yakup Şimşek (23), Vural Oguz (20), Bekir Apak (25), Münir Aktan (23), Ayvaz Ötekıvılcım (22), Tahir Kara (19), İsmail Ahmet Turgut (19), Mustafa Gümüş (19), S.A.A (17) ve F.Ç (16).

    İLK OLAY 7 MART'TA

    Akdeniz Üniversitesi'nde meydana gelen silah, taş, sopa ve bıçaklı kavgaya ‘taciz’ olayı da eklendi. Polisin yaptığı çalışmada gerginliğin tırmanmasında üniversiteli bir kıza tacizde bulunulmasının rol aldığı belirlendi. Polisin aldığı ifadelere göre olaylar şöyle gelişti:

    Uzun süredir siyasi görüş ayrılığı nedeniyle aralarında husumet bulunan ve aynı yurtta kalan iki grup öğrencinin ilk teması 7 Mart'ta oldu. Yurtta kalan Yalovalı 19 yaşındaki Çağrı Kasap ve İstanbullu 22 yaşındaki Serkan Hindistan adlı iki öğrenciye, kampus karşısında bulunan bir restoranda yemek yedikleri sırada yanlarına gelen terör örgütü sempatizanı bir grup öğrenci küfür etti. İki arkadaş da buna küfürle karşılık verdi. Bunun üzerine restoran önünde çıkan kavgada Çağrı Kasap ve Serkan Hindistan, bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı. Polis, iki genci yaraladığı ve tartakladığı belirlenen Tuncelili Ayvaz Ötekıvılcım (22), Diyarbakır Bismilli Özkan Aydın (20), Diyarbakır Dicleli Ahmet Bekmez (20), Bitlis Adilcevazlı Muzaffer Çelebi (26), Malatya Doğanşehirli Münür Aktan (23), Tunceli Mazgirtli Suat Doğan (21), Adıyamanlı Mehmet Çelik (23), Diyarbakır Bismilli Caner Aydın (19), Tunceli Pülümürlü Özgür Şahin (24) ve Diyarbakırlı Enam Seyrek'i (22) gözaltına aldı. Bu kişiler daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    OLAYLARA ‘TACİZ’ KARIŞTI

    Bu olaydan sonra yurttan ayrılan Diyarbakırlı Ahmet Bekmez, 4 Nisan cuma akşamı gizlice yurda girdi. Sağ görüşlü öğrenci T.D.U.'nun nişanlısı B.Ü. ve yanında bulunan kız arkadaşı A.K.'yi taciz etti. B.Ü.'ye, “Seni o ülkücüye yar etmem. Benim olacaksın” diyen Bekmez, genç kızların güvenliğe şikayeti üzerine yurttan çıkartıldı.

    Üniversiteli iki genç kız, olayı sağ görüşlü öğrencilere anlattı. Bu sırada sağ görüşlü öğrenciler de Ahmet Bekmez'i üniversite içerisinde aramaya başladı. Grup Bekmez'i bulamayınca tekrar yurda döndü. Bu sırada Ahmet Bekmez de 70- 80 kişilik bir grupla saat 22.30 sıralarında tekrar yurt binalarının bulunduğu yere gelip zorla içeri girdi. Burada sağ görüşlü 9 öğrenciyi döven grup daha sonra tekrar yurt binalarının dışına çıktı. Dayak yiyen 9 öğrenci doktor raporu alıp Fatih Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu ve yurda polis nezaretinde götürülmelerini istedi. Polis öğrencileri yurda götürüp tek tek odalarına yerleştirdi. Öğrenciler, cumartesi günü yurt idari binasını basıp camlarını kırdılar, pazar günü ise tabancalı, satırlı ve sopalı çatışma yaşandı.


    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek
    Diğer gruptada silah var kamera onları görememiş yine o diğer grupta kolum kadar satırlar var. Maksat ülkücüleri karalamak ya artık pkk falan önemli değil buldular salağın tekini aldılar görüntüleri şimdi vur ülkücüye. Bu nasıl iştir. Olay çıkaranlar pkklı elinde silah olan yine pkklı satırla kovalayan yine pkklı ama medya o keltoşun peşinde. Adım gibi eminim o malın elindeki silah kurusıkıdır. O kadar sıktı o kalabalığın üstüne kör olsa yine birini vururdu. Bu olaylar bitmez. o pkklılar yine aynı şeyi yaparlarsa ülkücülerde yapar. Artık inceldiği yerden kopar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Kasım/2007
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

    keltoş biri biri çıkmış silahlı saldırıda bulunmuş vs vs vs ( silahta zaten iki atar 3 yatar mekanizmasımı bozuk kuru sıkımı anlamadım a.q)

     

    olayları zaten biliyorsunuz ,bu keltoş arkadaşımız  elinde silah habire sıkıyor sıksın sıkmasınada bu olayların başlangıcı ne ?

    neden hep 80 li yıllar dile getiriliyor ?

    bu keltoşu silahla meydanlara çıkıp malkoçoğluluğuna iten sebep ne ?

    neden kimse olayların arkasında Türk bayrağı yakma olayının olduğunu anlatmıyor ?neden herşey halktan gizleniyor ? neden Akdeniz üniversitesinde biji serok apo diye bağrıldığı söylenmiyor ?

    yoksa tetikçiler yinemi meydana çıkıverdi?

    yoksa faili belli ama meçhul cinayetler yinemi başlayacak?

    yarın öteki gün bu keltoş adamı susturmak isteyen güçler yada organize eden güçler öldürürse ve bu keltoşun cesedi bulunursa bunu kim kime nasıl izah edecek?


    -----------------------------

    Evet İşi Gücü Sürekli Olarak Ülkücülere Çamur Atmak Olanlara İthaf Olunur.

    Olayın İç Yüzü ŞEREFSİZLERİN TÜRK BAYRAĞINI YAKMA GİRİŞİMLERİDİR.

    Terör Örgütü Sempatizanlarına KArşı Neden Sadece Sağ Görüşlü Daha Çok Ülkücü Görüşlü İnsanlar Bir Tepki Vermek Zorunda. Neden Diğer Arkadaşlarda Bu Tür Kahbece Olaylara Tepkilerini Dile Getirmiyorlar.

    Bence Artık İdeolojik Görüş Ne Olursa Olsun Bu Ülkeye Gönülden Bağlı İnsanların ORTAK HAREKET Etme Zamanı Gelmiştir.

    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Temmuz/2007
    Erkek

    Alnı dövmeli, eli silahlı provakatör tam 96 saattir yakalanamıyor. Onun yüzünden görevinden alınan başkanın iddiaları çok derin...
    Eli silahlı provokatör Ömer Ulusoy 96 saattir yakalanamadı. MHP eski İl Başkanı Sağır ilginç bir iddiada bulundu: Provokatör Ergenekon tarafından özel görevlendirilmiş birisi. Yakalanamaz...

    Akdeniz Üniversitesi’ndeki olaylarda silah kullanırken görüntülenen provokatör Ömer Ulusoy tam 96 saattir yakalanamadı.

    KAFALARDAKİ SORU İŞARETLERİ?
    Eli silahlı provokatör Ömer Ulusoy’un 96 saattir yakalanamaması bazı soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Olayın hemen ardından Ulusoy’un değişik yerlerdeki görüntülerinin hemen medyaya servis edilmesi kafaları karıştırdı. Herkes Ulusoy'un kimliği açıklandı ve ülkücü olduğu söylenildi. Susurluk kazasının hemen ardından Mehmet Özbay’ın aslında Abdullah Çatlı olduğunu kısa sürede tüm Türkiye öğrenmişti.

    SANKİ BİLEREK POZ VERDİ

    ULUSOY’UN üniversite bahçesinde silahla ateş ederken adeta kameralara poz vermesi soru işaretlerinin başlangıcı oldu. Ulusoy’un kampüsteki provokasyondan hemen önce bir sokak kavgası sırasında polislerle tartışırken çekilmiş kamera görüntülerindeki tavırları da dikkat çekti. Ulusoy’un alnındaki kılıç dövmesini de üniversitedeki olaylardan kısa bir süre önce yaptırması kuşkuları artırdı.

    Ergenekon terör örgütünün ülkede kaos yaratarak darbe ortamı sağlamak için her yerde kargaşa çıkarmak istediği iddiaları ortada iken, Ömer Ulusoy ile aynı karede fotoğrafları çıkan MHP Antalya eski İl Başkanı Nizamettin Sağır ilginç bir iddiada bulundu.

    Sağır ‘Provokatör Ergenekoncu ve ülkede kaos yaratmak için düzenlenen provokasyonların bir parçası. Günlerdir yakalanamaması da ilginç’ dedi.

    NE YAPTIYSAK UZAKLAŞMADI

    Antalya Emniyeti’nin Terörle Mücadele polislerinden oluşturduğu 6 özel ekip tarafından köşe bucak aranan eli silahlı provokatör Ulusoy’u kendi başkanlığı döneminde partiden uzaklaştırmak istediğini öne süren Nizamettin Sağır ‘Ömer Ulusoy tüm vatandaşlar gibi MHP’ye gidip gelmeye başladı. İsmen kendisini tanıyordum. İşsiz, güçsüz biriydi. Ancak görünümüyle çok dikkat çekiyordu. Kılık kıyafeti nedeniyle partiye girmesini yasakladım. Bunun için aramızda tartışma yaşandı. Ama ne yaptıysak ilişkisini kesmeyi başaramadık’ dedi.

    PROFESYONELLER SAKLIYOR

    Provakatör Ulusoy’un Ergenekoncu ve ülkede kaos yaratmak için düzenlenen provakasyonların bir parçası olabileceğini ifade eden Sağır, ‘Türkiye düşmanları farklı bir gündem yaratmak istiyor. Ömer Ulusoy’u birileri kullanıyor. Provokasyon için özel olarak görevlendirildiğini düşünüyorum. Bu zamana kadar yakalanmaması da çok enteresan. Yakalanamaz. Çünkü profesyonel birileri tarafından saklanmaktadır. Her fotoğrafta kareye girmeye çalışmış. Bize zarar vermeye çalışan bir provokatör’ iddiasında bulundu.

    HİÇ Mİ ADAMIMIZ YOK?

    Ömer Ulusoy’la yan yana fotoğraflarının Antalya’dan değil de Kayseri’den servis yapılmasının çok anlaşılır olmadığını anlatan Sağır ‘1.5 yıl önceki görüntüleri birileri çekip saklamış ve bugün servis yapıyor. Niye saklanmış bir görüntü bunu da anlamak mümkün değil’ dedi.

    Üniversitedeki olaylar için MHP’nin adam göndermesinin söz konusu olmadığını savunan Sağır ‘MHP Antalya Teşkilatı, liderini dinlemedi, töresini dinlemedi, kendi kendine bir halt yemeye kalktı diyelim. Bunu yaparken hiç mi kafaları yoktu da kuru sıkı tabanca ile çocukları gönderdiler. Böyle senaryo olabilir mi? Koca Antalya’da MHP, Akdeniz Üniversitesi’ne adam olarak bunları mı göndermiş? Hiç mi adamımız yoktu bizim?’ dedi.

    ÖĞRENCİ DEĞİLLER AMA VARLAR

    Mart ayında kavgaya karıştıkları için haklarında dava açılan AÜ. öğrencileri Özkan Aydın, Ahmet Bekmez, Muzaffer Çelebi, Münir Aktan, Mehmet Çelik, Caner Aydın, Enam Seyrek, Ayvaz Ötekikıvılcım ile öğrenci olmayan Özgür Şahin, Suat Doğan, 6 Nisan günü Akdeniz Üniversitesi’nde yaşanan kavgada yine en ön saflardaydı. Üniversite öğrencisi olmayan iki kişinin yurt içindeki kavgaya nasıl karıştığı ise bir soru işareti.

    Kaynak: Star
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Erkek
    Allah (c.c) Türkü Korusun!..

    Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    karsındaki adamların elinde balta sopa zincir keser var simdi bu metaryeller öldurucu degil,peki sorarlar adama ne getiriyorsun onları kavgaya gezdirmek için mi ?

    birde karsıt göruslu diye lanse edilenlerin hepsinin aynı universiteden olan kişilermi olduklarını sanıyor bu medya.O kavgada iki tarafından dısardan cagırdıgı adamlar vardı.onlar da herhalde bu sakkallı kel dövmeli sahsın getirdigi silah yerine çicekle gulle gelmiş olmalılar ki tek provakatör kuru sıkı silahla ateş eden sahısdı.Kaldı ki provakasyon nedir ? Tahrik mi,Kavga mı.Olayların sebebi serefsiz aponun dogum gunu bahanesi ile bayragımızı yakmaya calısanların oldugnu satılmıs medyanın lanse etmeye calıstıgı sacma sapan böluculuk unsurları içeren haberler dısından olayları duyanlar bilir.Peki o zaman provakatör kim.İt sürüsümü yoksa medya mı.

    Tek cevap var ;

    İkiside...

Toplam Hit: 5527 Toplam Mesaj: 7