Antalya Da Her Dahil Otel Fiyatı
-
Müridler Geçen İnci Ertuğrulun Programında Antalya Kocatepeden bir adam konuştu belediye başkanımıymış yada otel sahibimiymiş neymiş çözemedim adam dedi Antalya kocatepede Herşey dahil günlük 25-30 tl ye otel var dedi sonra netten aradım böyle bir şey yok Bu doğrumudur Antalyada olan mürdiler yada bilen müridler bilgi verirse sevinirim Adam dedi hava 27 derece gayet güzel denizede havuzada giriliyor dedi
-
Hocam onlar yalan,ve o yalana kanıp gelenleri avlıyorlar oradaki otellerde.
-
arkadaşlarım antalyada 4 yıldızlı havuzlu falan full bi otelde geceliği 37 liradan kalmıslardı
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlarım antalyada 4 yıldızlı havuzlu falan full bi otelde geceliği 37 liradan kalmıslardı
O arkadaşından o tel bilgisi bir alır mısın ? ve de detayını :Dkek gibi duyumla gitmeyeceksin tabi önceden rezervasyon yaptıracaksın o fiyata öyle gideceksin
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------seadog bunu yazdı:
O arkadaşından o tel bilgisi bir alır mısın ? ve de detayını :Dkek gibi duyumla gitmeyeceksin tabi önceden rezervasyon yaptıracaksın o fiyata öyle gideceksin
-----------------------------dostum onlar kek gibi gittiler hiçbirşey ayarlamadan ama tabi zaman aralığı cok önemli hotel fiyatlarında aradım acmadı acsın sorarım
-
Valla dün carefoura elbise filan almaya gittim vardı orda reklamı filan yapılıyordu. Alanyada mis gibi tam pansiyon 5 yıldızlı fıstık gibi otel 120 liradan bahsediyordular. Param olsa şerefsizim 4-5 gün takılırdım lan :S
-
ya deniz havuz olsun yemeği beleş olsun ufak tefek eğlenecek yer olsun ucuz olsun yeter 5 yıldız falan filan gerekmez
seadog haber bekliyorum senden başka müritlerdende -
Low season girdi.beklentiler Kurban,Noel ve yeni yıl.Bu yüzden Düşük fiyata yaz gibi olmasa da ılık romantik tatilin zamanı aynı zamanda yaz tatili kalabalık aile gruplarındansa kendini bilen veteran turizmininde arefesi.istediğiniz tatili iyice araştırın kimsenin dediğine gitmeyin ama kafanızın bir yerinde değerlendirmek için tutun.ama ekonomik tatilin zamanı.komleksler bu kışı zor geçirecekler bunu iyi biliyorum.kriz sadece türkiye de değil.ama yaz deniz kum güneş tatilinin zamanıda değil derim bu genel kanıdır.