Antalya Da Tatile Gidilecek Lakin..
-
ucuz yollu bişşeyler olsa nasıl bi fikir verirsiniz geceliği 50-60 TL ye olan otellerd (1 hafta düşünyoruz) ne gibi bi beklentimiz olmalı. yoksa oraya verceğimm parayla mersindeyim şu an mersin susanoğlu taraflarında 1 aylık siteden evmi kiralasam ne dersiniz. napayım bide kıbrıs planımız var bu üçgende git gellerdeyim
-
Tatil frsat sitelerine bak arkadaslar hersey dahil 70e bulmuşlardı marmarste
-
DJ_Alper bunu yazdıTatil frsat sitelerine bak arkadaslar hersey dahil 70e bulmuşlardı marmarste
herşey derken ortak o link varmı bnde bakıorum
-
hocam evler varmış kiralık. onlara bak. ya da pansiyon tarzı. oteller pahalı. herşey dahillere kanma aradığını bulamazsın.
-
-
2 kişi 600 harcayacaz toplamda acaba kıbrısamı gitsek yol ve konaklama ücretsiz olacak oraya gidersek. kıbrısı bilen varmı herşey dahile kanmıyorum hocam da bilmiyrum nasıletsem 20 hazirandan sonra fiyatlarda farkediyor biraz antalyada araştırdığım kadarıyla.
-
konaklı nasıl müridler
-
Tanıdığımın günlük daireleri var ancak pek ucuza vermez bu dönemde. Bu dönemde genellikle turistler kalıyor tabi onlarda iyi para bırakıyor. Evleri altınkumda denize 700 mt felan. 10 dk yürüyüşle denize gidiliyor direk. 6-7 güne felan çıkacaksanız belki 100 tl ye düşer günlük onuda ancak evleri boşsa o fiyata düşer. Benim etkim olsa konuşurumda bu konularda pek dinlemez beni. Eğer sıkıntı olursa telefon numarasını özel mesajla atarım.
DrKill tarafından 20/Haz/13 12:03 tarihinde düzenlenmiştir -
2 bay kabul etmedi bi kaç yer
-
atlas beach ayarladık. gelince merak eden olursa konuşuruz.