Antalya Hakkinda Bilgisi Olanlar Bakabilirmi?
-
Beyler 2 gun antalyaya tatile gitme planim var hersey dahil bir otel tercih edeyim diyorum yemek ve etkinlikler olsun mesela otelde kapali havuzuda olursa guzel olur sanirim bu havada daha denize girilmez, ayrica aksamlari cikip gidip oturabilecegimiz nezih mekanlar olursa otel civarinda iyi olur veya gunduzleri gezebilecegimiz carsisi pazarina yakin biryerde olabilir, sizce merkezdenmi biryer tercih etmek lazim yoksa kemer veya lara tarafindanmi tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Antalya Altınkum, Sealife otel var. Denizin dibinde. Her yere yürüme mesafesinde. Konyaaltında nezih bir yerde.
Ya da hill side su olabilir. O da merkezde. Beach park'ın dibinde;
Ya da antalya özkaymak falez otelde olabilir. Zaten merkezdeki kaliteli otel sayısı belli hocam. Bu yukarıdaki saydıklarım haricinde biraz daha var o kadar.
Ha yok paraya kıyacam diyorsan sana her yer nezih her yer merkez derim.Lara'da kunduya doğru, Marden Palace'ı tavsiye ederim. Merkez'ede o kadar uzak değil Gerçi merkeze gitmek ister misiniz o otelde kalıp? Orasını bilmem.
-
Antalya'da nezih ve güzel mekanlar Dedeman tarafında. Orada da Dedeman Park Otel var fakat herşey dahil konseptte mi bilmiyorum. Kendine ait beach, kapalı havuzu var.
Yakın Mekanlar; Big Chefs, Midpoint, Kitchenette.
Eğlence Mekanları: Uzaklar, Blackk Live
-
break bunu yazdı
Antalya'da nezih ve güzel mekanlar Dedeman tarafında. Orada da Dedeman Park Otel var fakat herşey dahil konseptte mi bilmiyorum. Kendine ait beach, kapalı havuzu var.
dedeman otel kapalı hocam yeniden yapılıyor. herşey dahil aktivitesi olan oteller merkeze malesef uzak kundu bölgesinde. 2 günlük bi tatil kısa olacagı için beldibi kemer göynük kundu bu bölgelerdeki otelleri tercih edebilrsin.
-
siyahbereli bunu yazdıbreak bunu yazdı
dedeman otel kapalı hocam yeniden yapılıyor. herşey dahil aktivitesi olan oteller merkeze malesef uzak kundu bölgesinde. 2 günlük bi tatil kısa olacagı için beldibi kemer göynük kundu bu bölgelerdeki otelleri tercih edebilrsin.
Vay be gitmeyeli neler değişmiş :)
Ozaman dediğin gibi Kundu bölgesine gidecek arkadaş araba kiralamazsan çarşı pazar zor olur. Şunu öneririm; Cender Otel'e bak, araba kirala hem tatil yap hem gez. Otel premium değil ama bilgin olsun.
-
öğretmen evinde kal :)