folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya Hakkinda Bilgisi Olanlar Bakabilirmi?

Antalya Hakkinda Bilgisi Olanlar Bakabilirmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler 2 gun antalyaya tatile gitme planim var hersey dahil bir otel tercih edeyim diyorum yemek ve etkinlikler olsun mesela otelde kapali havuzuda olursa guzel olur sanirim bu havada daha denize girilmez, ayrica aksamlari cikip gidip oturabilecegimiz nezih mekanlar olursa otel civarinda iyi olur veya gunduzleri gezebilecegimiz carsisi pazarina yakin biryerde olabilir, sizce merkezdenmi biryer tercih etmek lazim yoksa kemer veya lara tarafindanmi tavsiyelerinizi bekliyorum.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Antalya Altınkum, Sealife otel var. Denizin dibinde. Her yere yürüme mesafesinde. Konyaaltında nezih bir yerde.

Ya da hill side su olabilir. O da merkezde. Beach park'ın dibinde;

Ya da antalya özkaymak falez otelde olabilir. Zaten merkezdeki kaliteli otel sayısı belli hocam. Bu yukarıdaki saydıklarım haricinde biraz daha var o kadar.

Ha yok paraya kıyacam diyorsan  sana her yer nezih her yer merkez derim.Lara'da kunduya doğru, Marden Palace'ı tavsiye ederim. Merkez'ede o kadar uzak değil Gerçi merkeze gitmek ister misiniz o otelde kalıp? Orasını bilmem.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Antalya'da nezih ve güzel mekanlar Dedeman tarafında. Orada da Dedeman Park Otel var fakat herşey dahil konseptte mi bilmiyorum. Kendine ait beach, kapalı havuzu var. 

Yakın Mekanlar; Big Chefs, Midpoint, Kitchenette. 

Eğlence Mekanları: Uzaklar, Blackk Live

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    break bunu yazdı

Antalya'da nezih ve güzel mekanlar Dedeman tarafında. Orada da Dedeman Park Otel var fakat herşey dahil konseptte mi bilmiyorum. Kendine ait beach, kapalı havuzu var. 

dedeman otel kapalı hocam yeniden yapılıyor. herşey dahil aktivitesi olan oteller merkeze malesef uzak kundu bölgesinde. 2 günlük bi tatil kısa olacagı için beldibi kemer göynük kundu bu bölgelerdeki otelleri tercih edebilrsin.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı
    break bunu yazdı

dedeman otel kapalı hocam yeniden yapılıyor. herşey dahil aktivitesi olan oteller merkeze malesef uzak kundu bölgesinde. 2 günlük bi tatil kısa olacagı için beldibi kemer göynük kundu bu bölgelerdeki otelleri tercih edebilrsin.

Vay be gitmeyeli neler değişmiş :)

Ozaman dediğin gibi Kundu bölgesine gidecek arkadaş araba kiralamazsan çarşı pazar zor olur. Şunu öneririm; Cender Otel'e bak, araba kirala hem tatil yap hem gez. Otel premium değil ama bilgin olsun.  

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

öğretmen evinde kal :)

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
Toplam Hit: 615 Toplam Mesaj: 6