folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Antalya Havalimanı - Alanya Transfer

Antalya Havalimanı - Alanya Transfer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Antalya da olan müritler bana yardımcı olabilir mi?

Antalya havalimanına geldikten sonra Alanya bölgesine geçmem gerekiyor ailemle. Eşim ve bir de minik kızım var. 

Nasıl geçeriz çok kazıklanmadan?

100 küsür km varmış...

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theone21_9
    theone21_9's avatar
    Erkek

Hangi havayolu şirketiyle gittin ? atlas ve onurun servisi var çünkü alanyaya ücretsiz. Eğer başka firmayla gittiysen taksiyle atlayıp çevreyoluna bıraksın yoldan otobüsler geçiyor kişibaşı 20 tl falandı en son fiyatı. Taksiylede heralde 20 lira falan yazar çevreyolu 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

havayollarının servisleri var genelde inişte çıktıktan sonra o yol üzerinde oluyor görevlilere sorabilirsin havayolu şirketinin yönlendirirler en temiz öyle gidersiniz

diğer seçenek havaş yada otobüs ile otogara geçip oradan ilçe terminalinden binersiniz 15 dkda bir kaldırırlar 15 lira falandı en son kişi başı

insidae tarafından 17/Nis/17 10:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

tatilbudur.com da tatil almayı düşünüyorum. Uçak bileti de dahil fiyatları uygun görünüyor.

Havalimanı - Otel transferi için 120 gidiş + 120 dönüş = 240 tl istiyorlar.

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek

Thy ve Atlasın ücretsiz servisleri var Alanya merkeze kadar gelir.

Ayrıca eğer otelin yol üzerinde ise rica edersen kapısında ya da yakın bir yer de indirirler.

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

merhaba 

havayolu şirketlerinin servisleri  varmı onu tam bilmiyorum. ( bunu firmaya sor bence yola çıkmadan önce )

önerim :  havaalanı zaten alanya yolu üzerinde. Havalimanına indikten sonra  kapıda otobüsler var kırmız onlara binebilirsin. Kişi başı 4 TL Antalya kart geçerli otobüs için içeriden birilerine bastırabilirsin.

antalya otogar a gelirsin buradan direkt binersin  (  bu biraz uzun olacaktır fakat bilmiyorsan en sağlamı ) OTOBÜS Numarası : 600 Nolu otobüs

diğer yöntem taksiye binersin zaten 10-15 tl tutar  AKSU ya gelirsin  otobüs firmalarının durdugu yer 0242 331 30 64  buradan bilet alıp binebilirsin  20 TL olması lazım kişi başı.

https://www.alanyalilar.com.tr/index.html

Telefon: (0242) 511 74 03 

Kolay gelsin

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    keskinlikursat bunu yazdı

merhaba 

havayolu şirketlerinin servisleri  varmı onu tam bilmiyorum. ( bunu firmaya sor bence yola çıkmadan önce )

önerim :  havaalanı zaten alanya yolu üzerinde. Havalimanına indikten sonra  kapıda otobüsler var kırmız onlara binebilirsin. Kişi başı 4 TL Antalya kart geçerli otobüs için içeriden birilerine bastırabilirsin.

antalya otogar a gelirsin buradan direkt binersin  (  bu biraz uzun olacaktır fakat bilmiyorsan en sağlamı ) OTOBÜS Numarası : 600 Nolu otobüs

diğer yöntem taksiye binersin zaten 10-15 tl tutar  AKSU ya gelirsin  otobüs firmalarının durdugu yer 0242 331 30 64  buradan bilet alıp binebilirsin  20 TL olması lazım kişi başı.

https://www.alanyalilar.com.tr/index.html

Telefon: (0242) 511 74 03 

Kolay gelsin

Ek olarak o otobüsle çevre yoluna kadar geçerek otobüs şoförüne alanyaya gidecem derse otogara kadar yapılmamış olur.Malum gittiği yolu tekrar geti gelecek :))

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    risk53
    risk53's avatar
    Erkek

hocam ant havalanı ters bi yerde burdan sana tanıdığım bi taksici göndersem ne kadar alır istersen sorayım bi servis yoksa ucakta gerçekten sıkıntı havalanından çıkıp otobuslere binmekte zor ayrıca hani otele geleceksin otobuse binsen oda problem olabilir sen otel adı geleceğin saat tarih yaz ben bi araştırayım

#....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    risk53 bunu yazdı

hocam ant havalanı ters bi yerde burdan sana tanıdığım bi taksici göndersem ne kadar alır istersen sorayım bi servis yoksa ucakta gerçekten sıkıntı havalanından çıkıp otobuslere binmekte zor ayrıca hani otele geleceksin otobuse binsen oda problem olabilir sen otel adı geleceğin saat tarih yaz ben bi araştırayım

Hocam Otel Adin Beach olabilir kesin olmamakla beraber. Tarih de net belli değil. Ya 1-2 ay içinde yada sonbahar zamanlarında olabilir.

Not late for nothing
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

tramvaya binip otogara geçip ordan alanya otobüslerine binebilirsin ama biraz ters oluyor sanırım böyle

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş geçen gittim bende gazipaşaya şimdi HAVAŞ var istersen saten onla gidebilirsin birde bir transfer şirketi var 20 TL di kişi başı galiba ama gazipaşadan ordan ne kadar alırlar bilmiyorum klasik servis arabalarından transfer yapıolar 0242 243 43 83 / 0532 111 00 23 numaraları alotransfer.com diye adreside var ara bi sor bence. yada 2seçenek klasik antalyaya geçip otogardan Alanya'ya gitcen.

Living Death
Toplam Hit: 1361 Toplam Mesaj: 11
antalya havalimanı alanya transfer