Antalya Havalimanı - Alanya Transfer
-
Antalya da olan müritler bana yardımcı olabilir mi?
Antalya havalimanına geldikten sonra Alanya bölgesine geçmem gerekiyor ailemle. Eşim ve bir de minik kızım var.
Nasıl geçeriz çok kazıklanmadan?
100 küsür km varmış...
-
Hangi havayolu şirketiyle gittin ? atlas ve onurun servisi var çünkü alanyaya ücretsiz. Eğer başka firmayla gittiysen taksiyle atlayıp çevreyoluna bıraksın yoldan otobüsler geçiyor kişibaşı 20 tl falandı en son fiyatı. Taksiylede heralde 20 lira falan yazar çevreyolu
-
havayollarının servisleri var genelde inişte çıktıktan sonra o yol üzerinde oluyor görevlilere sorabilirsin havayolu şirketinin yönlendirirler en temiz öyle gidersiniz
diğer seçenek havaş yada otobüs ile otogara geçip oradan ilçe terminalinden binersiniz 15 dkda bir kaldırırlar 15 lira falandı en son kişi başı
insidae tarafından 17/Nis/17 10:11 tarihinde düzenlenmiştir -
tatilbudur.com da tatil almayı düşünüyorum. Uçak bileti de dahil fiyatları uygun görünüyor.
Havalimanı - Otel transferi için 120 gidiş + 120 dönüş = 240 tl istiyorlar.
-
Thy ve Atlasın ücretsiz servisleri var Alanya merkeze kadar gelir.
Ayrıca eğer otelin yol üzerinde ise rica edersen kapısında ya da yakın bir yer de indirirler.
-
merhaba
havayolu şirketlerinin servisleri varmı onu tam bilmiyorum. ( bunu firmaya sor bence yola çıkmadan önce )
önerim : havaalanı zaten alanya yolu üzerinde. Havalimanına indikten sonra kapıda otobüsler var kırmız onlara binebilirsin. Kişi başı 4 TL Antalya kart geçerli otobüs için içeriden birilerine bastırabilirsin.
antalya otogar a gelirsin buradan direkt binersin ( bu biraz uzun olacaktır fakat bilmiyorsan en sağlamı ) OTOBÜS Numarası : 600 Nolu otobüs
diğer yöntem taksiye binersin zaten 10-15 tl tutar AKSU ya gelirsin otobüs firmalarının durdugu yer 0242 331 30 64 buradan bilet alıp binebilirsin 20 TL olması lazım kişi başı.
https://www.alanyalilar.com.tr/index.html
Telefon: (0242) 511 74 03 Kolay gelsin
-
keskinlikursat bunu yazdı
merhaba
havayolu şirketlerinin servisleri varmı onu tam bilmiyorum. ( bunu firmaya sor bence yola çıkmadan önce )
önerim : havaalanı zaten alanya yolu üzerinde. Havalimanına indikten sonra kapıda otobüsler var kırmız onlara binebilirsin. Kişi başı 4 TL Antalya kart geçerli otobüs için içeriden birilerine bastırabilirsin.
antalya otogar a gelirsin buradan direkt binersin ( bu biraz uzun olacaktır fakat bilmiyorsan en sağlamı ) OTOBÜS Numarası : 600 Nolu otobüs
diğer yöntem taksiye binersin zaten 10-15 tl tutar AKSU ya gelirsin otobüs firmalarının durdugu yer 0242 331 30 64 buradan bilet alıp binebilirsin 20 TL olması lazım kişi başı.
https://www.alanyalilar.com.tr/index.html
Telefon: (0242) 511 74 03 Kolay gelsin
Ek olarak o otobüsle çevre yoluna kadar geçerek otobüs şoförüne alanyaya gidecem derse otogara kadar yapılmamış olur.Malum gittiği yolu tekrar geti gelecek :))
-
hocam ant havalanı ters bi yerde burdan sana tanıdığım bi taksici göndersem ne kadar alır istersen sorayım bi servis yoksa ucakta gerçekten sıkıntı havalanından çıkıp otobuslere binmekte zor ayrıca hani otele geleceksin otobuse binsen oda problem olabilir sen otel adı geleceğin saat tarih yaz ben bi araştırayım
-
risk53 bunu yazdı
hocam ant havalanı ters bi yerde burdan sana tanıdığım bi taksici göndersem ne kadar alır istersen sorayım bi servis yoksa ucakta gerçekten sıkıntı havalanından çıkıp otobuslere binmekte zor ayrıca hani otele geleceksin otobuse binsen oda problem olabilir sen otel adı geleceğin saat tarih yaz ben bi araştırayım
Hocam Otel Adin Beach olabilir kesin olmamakla beraber. Tarih de net belli değil. Ya 1-2 ay içinde yada sonbahar zamanlarında olabilir.
-
tramvaya binip otogara geçip ordan alanya otobüslerine binebilirsin ama biraz ters oluyor sanırım böyle
-
kardeş geçen gittim bende gazipaşaya şimdi HAVAŞ var istersen saten onla gidebilirsin birde bir transfer şirketi var 20 TL di kişi başı galiba ama gazipaşadan ordan ne kadar alırlar bilmiyorum klasik servis arabalarından transfer yapıolar 0242 243 43 83 / 0532 111 00 23 numaraları alotransfer.com diye adreside var ara bi sor bence. yada 2seçenek klasik antalyaya geçip otogardan Alanya'ya gitcen.