folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Antalya İçi Dişi Tekir Kedi

Antalya İçi Dişi Tekir Kedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

Kedim duman için antalya da dişi kedi arıyorum, tekirler zor eş seçiyormuş, ve dişi tekir kedi gerekiyormu,

şuan kısırlaştıramıyorumi çünkü ameliyat ve ameliyat sonrası geçirdiği operasyondan dolayı maddi olarak zorladı, ( 6.cı kattan düştü)

Kısırlaştırma için yardımcı olan birisi çıkarsa çok memnun oluruz, evdekiler artık kızgınlık döneminde olduğu için rahatsız olmaya başladılar, geceleri bağrıyor vs vs.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek

kediyi otoparka sal vs vs gibi saçma sapan fikirler geliyor bana, köpek değilki bu eve geri gelsin, bu riski göze alamam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Sokak hayvanlarına bakan kişilerin anlaşmalı oldukları veterinerler gayet uyguna kısırlaştırıyor hocam yakınlarda öyle biri varsa yardım iste bence. 

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

Başlığı içi dışı tekir kedi okudum. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

ben de geceleri bağırıyorum, kimse benim için konu açmıyo "yolbulucuyu sikiştirelim" diye. kedi kadar değerimiz yok amına koyim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 5
ah duman ah