folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya Kiralık Ev Aranıyor.Merkez

Antalya Kiralık Ev Aranıyor.Merkez

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

arkadaşlar işyerim güllükte,kiralık ev arıyorum.etilerde,ssk da larada,şirnyalıda,yada bildiğiniz yerde kiralk ev olan varmı.?içi eşyalıda olur eşyasızda farketmez.kira en fazla verebileceğim 350.00 ytl yada tek kalan iki kişi kalmak isteyen varsa oda olur.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    şarampol uymazmı? gel şarampole heryerde var kiralık ev. ama 350 ye anca zeytinköyde bulursun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    şarampol uymazmı? gel şarampole heryerde var kiralık ev. ama 350 ye anca zeytinköyde bulursun.

--------------------------

şarampolde olur..ya binalara bakmayla bulunmuyor işte.hangisi boş bilemiyorsunki..bidaha dolanayıp şarampolu bakalım.sağol eski sanayinin orda bitane buldum müstekil eski biraz orasına bakacam.olmassa başka yere.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 950 Toplam Mesaj: 3