Antalya Merkez De Kahvaltı Ve Yemek İcin Yer Onerisi ?
-
Merhabalar
Yarın sabah 8 de antalya otogarında inicez otele giriş gunduz 2 de kışla mahallesinde.
Bu zaman aralığında kahvaltı ve yemek için zaman geçirmelik yer önerirmisiniz
-
aracınız varsa çakırlara gidin yoksa varantın orda atatürk parkı var orası güzeldir.
-
atatürk parkı şehir merkezinde içinde bir çok bu tarz yerler var beyzade mesela gayet iyi atatürk parkı içinde.
çakırlara gidebiliyosanız gidin biraz daha aralı ama saglamdır.
-
bu sıcakta çakırlar gidilecek gibi değil , ne su var ne bişi var , ben merkezdeyim , kahvaltı için önerebileceğim yer , atatürk parkı civarı olucaktır , çakırlara gibip sıcakta rezil olmaya hiç gerek yok hocam , kahvaltı dışında özel bi esprisi yok , zaten herşey kazık.
Bigman , Order , Yalım gibi yerlerde deniz manzarası eşiliğinde harika kahvaltı yapabilirsiniz , yada daha soft tost most geçiştirmek isterseniz , çağdaş yaşam derneği var , gibi orda falezlerin dibinde deniz ayağınızın altında çayınızı için tostunuzu yiyin , sonra türk kahvesi için , kalkmak istemezsiniz ordan :)
Hatta bi kahve içmeye uğrarım bile yanınıza. -
Kahvaltı için Ayşe Bacı, manzarası süper, kahvaltı için bol çeşit, fiyatlar normal, geçen hafta oradaydım.

TheMayk tarafından 03/Ağu/15 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Lara'dakine hiç gitmedim. Konyaaltı'nı tavsiye ederim.
krypt tarafından 03/Ağu/15 15:04 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Çok pis sokarlar :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Çok pis sokarlar :D
+1 :D .. Üniversiteye Girişte Kimlik Zorunlu Olmuştu Bir Ara, Eğer Kimlik Kontrolu Yoksa Gidin Olbia ya miss , ucuz, cıvıl ünililer :D
-
Hocam burada cehennem sıcağıvar onu hatırlatmak isterim. Dışarıda dolaşırsanız başına sıcak geçebilir. otogardan inip kahvaltı için oraya yakın mekanlar atatürk parkı olacaktır, lakin ekonomik durmunu bilemiyorum biraz pahalı gelebilir. Onun dışında otogara çok yakın olmasada uzak sayılmayacak 5m migros var, otogarın içinde bekleyen otobüslerle yada 10 lira gibi bir rakam tutacağını tahmin ediyorum taksi ile gidip orada zaman geçirebilirsiniz. akşam olup güneş batınca koparsnız.