folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antalya‘Da Daimi Kalacak Yer

Antalya‘Da Daimi Kalacak Yer

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Müritler/Mürideler merhabalar, direkt olarak kafa-göz konuya giriyorum:

DGS hasebiyle mevcut pek o kadar da güzide olmayan memleketimi terk etmek zorundayım ve gideceğim bir sonraki durak büyük ihtimalle Akdeniz Üniversitesi/Antalya ve bir Allah'ın kulunu tanımıyorum malum şehirde. =) Demem şu ki;

Normal ama öğrenci olan ben'in bütçesini kasmayacak kadar ucuz ve güzel efendime söyleyeyim önereceğiniz pansiyon olur ki pansiyon olursa daha bi' güzel olur, öğrenci apartları olur ve en son çare olarak öğrenci yurdu olur. Kalanınız yahut görmüş olanınız kesin vardır, tavsiyelerinizi bekliyorum... (Yani pansiyon öneriniz de olsa 1 seneya yakın daimi olarak kalcam, yer değiştirmeyi düşünmüyorum; ona göre düşüncelerinizi de bekliyorum.)

Saygılar, Cal.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek

Valla hocam 3 sene önce 2 kişilik odalar 250 lira falandı apartta. Şimdilerde ne kadar olmuştur pek bilgim yok.Okul civarı pansiyon tarzı yer yok. Kalabileceğin en güzel yer ya ev olur yada apart olur. 1+1 ev falan da var 350-400 civarı en düşük. ama senin için en iyisi apart olur :)

gelmeye yakın falan haber edersin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.

punto cero
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Ben çok yerde kaldım. Fiyatına göre en iyi olan yer Tunalı Apart Otel var Konyaaltı Liman'da.. Okula otobüsle 20 dakika uzak sayılmaz..

325 lira diye hatırladığım okul yakını Grand Mert var. Tunalı'nın da fiyatı 240 TL.. Elektrikler hariç bu fiyatlarda o da kışın en tuzlu zamanı 20-25 tutar..

Fiyatlar geçen yılın fiyatları bu yıl değişmiş midir bilemem.. Okulun kuzeyinde kalan Kültür mahallesinde bu tür apartlar fazlaca var gidip de bakabilirsin. Bütçeye en uygun Tunalı bence ama Grand Mert'te uygun kaçarsa ora da iyidir. 

Grand Mert: http://grandmerthotel.com/grand/galeri/

Kendine İyi Bak ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    tuncaxxz bunu yazdı

Valla hocam 3 sene önce 2 kişilik odalar 250 lira falandı apartta. Şimdilerde ne kadar olmuştur pek bilgim yok.Okul civarı pansiyon tarzı yer yok. Kalabileceğin en güzel yer ya ev olur yada apart olur. 1+1 ev falan da var 350-400 civarı en düşük. ama senin için en iyisi apart olur :)

gelmeye yakın falan haber edersin yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar.

Teşekkür ederim hocam, olmadı rahatsız ederim seni. =)

darkroques61 bunu yazdı

Ben çok yerde kaldım. Fiyatına göre en iyi olan yer Tunalı Apart Otel var Konyaaltı Liman'da.. Okula otobüsle 20 dakika uzak sayılmaz..

325 lira diye hatırladığım okul yakını Grand Mert var. Tunalı'nın da fiyatı 240 TL.. Elektrikler hariç bu fiyatlarda o da kışın en tuzlu zamanı 20-25 tutar..

Fiyatlar geçen yılın fiyatları bu yıl değişmiş midir bilemem.. Okulun kuzeyinde kalan Kültür mahallesinde bu tür apartlar fazlaca var gidip de bakabilirsin. Bütçeye en uygun Tunalı bence ama Grand Mert'te uygun kaçarsa ora da iyidir. 

Grand Mert: http://grandmerthotel.com/grand/galeri/

Bilgilendirmen için çok teşekkür ederim hocam.

Hiçbir tanıdığımın olmadığı bir şehir ve daha önce hiç gitmedim zor olur diyordum ama dediğinize göre pek de zor olmayacak, tekrardan çok teşekkürler. =)

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1152 Toplam Mesaj: 4