Antalyada Yardımcı Olacak Mürit? (Araba İçin)
-
Arkadaşlar, yarın Antalya'ya araba almak için gideceğim fakat ben gitmeden önce oradan bakması için benim kuzenin kocasını aradım ama haftiçi bir ara bakarım dedi (dıdısının dıdısı) fakat benim finallerim var bugün arabaya bakılıp benim yola çıkmam gerekiyor. Yardımcı olacak bir müridimiz var mıdır acaba? Arabanın değişeni var mı kazası var mı ona bakılacak bende bu gece yola çıkıp arabanın satışını alacağm. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.. Saygı ve sevgiler...
-
antalya merkezmi? alanyada ise bakabilirim.
-
kepezde. yardımcı olabilecek biri olursa çok sevinirim.
-
hacı iyi hoş diyonda arabanın birşeyi değişmişse nasıl anlıyacaz? kepez de uzak dayı . Ben yardımcı olam diyecektim. Ama harbiden uzak. Adam çarşı tarafına gelmiyormu yada lara tarafına ? sigorta bilgilerini alıp baktırız olmazsa yada sigorta şirketini arasak birşeyi varmı yokmu söyler her halde. Eğer adam lara taraflarında bi yere yakınsa yada çarşı taraflarında gidip bakabilirm hocam. pm den sana tlf yolladım hocam. yalnız bende çalışıyorum ona göre bu akşamdan söyleki bilgimiz olsun ..
...
(Yine santafanın hesabından yazmışım ben Xursi :D )
-
markası ne arabanın merak ettim... :)
-
Adam söyle yarın Uncalı Çevik Kuvvete gelebilirse bakarım hacı ama söyliyim pek anlamam
-
aracı yetkili serviste 2 nci el expertiz yaptırmadan alma.. bana dua edersin.
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacı sanayiye götürsek olmazmı ? Amacımız o şimdilk :|
-
xursi bunu yazdı:
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------Hacı sanayiye götürsek olmazmı ? Amacımız o şimdilk :|
-----------------------------Yeterli olur kardeşim =) burdan yazmadım telefonda görüştük diye ama diğer arkadaşlar muallakta sanmasın. Sağolun şimdiden yardımlarınız için =)
-
Aracı aldın mı bilmiyorum ama sanayide ki adam aracın km sinin düşürülüp düşürülmediğini bilemez. boya kalınlığınıda bilemez.
yinede karar senin.