Antalyadan Göynüğe Nasıl Gidilir ?
-
Başlıkda sorduğum gibi Antalyadan Göynüğe nasıl gidilir ?:) Hep rent a car şirketleri gördüm ve de pahalı 70tl falan
70 tl de nedir :D
Böyle ucuz yollu havaalanından göynüğe ne ile gidebilirim ?
yokmu göynüğe giden tur servisleri yada otobüsleri yada ankaradaki gibi Havaş otobüsleri falan yok mu 15 tl verip gidecegimiz :D
Yardım lütfen :)
-
Ucuz yollu olsun istiyosan Havaalanından şehiriçi otobüsüne biniceksin yüzüncüyılda iniceksin sonra tekrar şehiriçi otobüsüne biniceksin 5M Migrosda iniceksin oradan servisler kalkıyor onlara biniceksin .
-
Antalya Otobüs Terminalının yanında Göynük - Kemer e giden dolmuşlar var.
Geçen yaz 5 liraya mı 7 liraya mı ne binip Kemer den Antalya ya gelmiştim..
70 lira nela ? Göynük Antalya Merkeze 20 - 25 km uzaklıkta..
-
SerYolcu bunu yazdı
Antalya Otobüs Terminalının yanında Göynük - Kemer e giden dolmuşlar var.
Geçen yaz 5 liraya mı 7 liraya mı ne binip Kemer den Antalya ya gelmiştim..
70 lira nela ? Göynük Antalya Merkeze 20 - 25 km uzaklıkta..
Zanımca 40 km.
Otogara gitmek şart yani :S nasıl bi sistem amk milleti s*kmek için yer arıyolar.
peki bu havaşlar ne kadar ki otogara ?
-
Birazcık Google araştırması...
http://www.havas.net/tr/Hizmetlerimiz/OtobusHizmetleriVeOtopark/OtobusServisNoktalari/Pages/Antalya.aspx
-
merhaba. havaalanı çıkışında merkeze giden 600 numara kırmızı otobusler var. yarım saatte bir havaalanına geliyorlar. çift biniş uyguluyorlar 3 tl. bununla gidip meltem de ineceksin. üniversiteye üst geçitten karşıya geçip orda kemer- göynük otobusunu bekliyeceksin. bu otobusler otogardan oraya gelip ordan göynüğe gidiyorlar. otogara gitmene gerek yok. 600 numarayla direk melteme gel in. şöföre meltemde üniversitenin orda üst geçit varmış inicem de :F otobusler 10 dk da 1 geçiyor göynük 8 tl olmalı
-
geberlan bunu yazdı
merhaba. havaalanı çıkışında merkeze giden 600 numara kırmızı otobusler var. yarım saatte bir havaalanına geliyorlar. çift biniş uyguluyorlar 3 tl. bununla gidip meltem de ineceksin. üniversiteye üst geçitten karşıya geçip orda kemer- göynük otobusunu bekliyeceksin. bu otobusler otogardan oraya gelip ordan göynüğe gidiyorlar. otogara gitmene gerek yok. 600 numarayla direk melteme gel in. şöföre meltemde üniversitenin orda üst geçit varmış inicem de :F otobusler 10 dk da 1 geçiyor göynük 8 tl olmalı
eyv. kardes :)
-
hocam havaş artık antalyada yolcu taşımıyor sadece hava alanı çalışanlarını taşıyor.en mantıklı olan @geberlan ın dediği gibi yapmak ücrette 5 tl
-
Hocam benim bildiğim hava alanından, KIRMIZI belediye otobüsü kalkıyor. Otobüsle otogara gidersin . Oradan göynük arabalarına binersin.
DrKill tarafından 21/Şub/13 15:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Bütün yöntemlerle gidersin ama akdeniz üniversitesinin önünden gitmekte uygun olsada otogara ayak basacaksın anlaşılan oradan kemer otobüslerine binersin senin için en olumlu olan bu.