Antepli Müritlere Soru
-
Değerli Antepli müritler bilgisayar bileşenleri ramdi ekran kartıydı uygun fiyata Antepte hangi mağazada bulunur.. web sitesi ya da telefonu var mıdır?
-
Robinson Antepli'ydi galiba..
-
4 yıldır gitmiyorum ama çok büyük bi teknoloji mağazası vardı polen bilgisayar diye ordu caddesinde...
-
Akyol teknosanın yanında gold bilgisayar var sahibi mustafa bey var onu bul fiyat konusunda yardımcı olur ayrıca güneş bilgisayardan da alabilirsin güneydoğu oem parça dağıtıcısı onlar tanıdığın bilgisayarcı varsa geliş fiyatına verirler tanıdığın yoksa çözüm bilgisayarda sinan ve ali bey var onlarda oranın sahibi yine selamımla gidersin yardımcı olurlar özel mesajla ulaş bana selam gönderirken beni tanıtan bilgileri söylerim ayrıca bana kalırsa bir çok satış sitesinden toplama yapıp sen kendin alabilirsin daha makul ve daha bol çeşitle alırsın,
-
bende antepliyimde niye özellikle antep istedin merak ettim
gittigidiyor.com hepsiburada.com ve sahibinden.com'dan çok daha uygun fiyatlara temin edebilirsin alacağın alet edevatı. -
29 Ekimde Vatan Bilgisayar açılıyor, eski yimpaş mağazasının yanında, osmanlı iş merkezi'ne giderken açılışa özel % 20 indirim felanda var haberin olsun.
Zenon bilgisayar var ( Güneş Bilgisayar )