folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Antepli Müritlere Soru

Antepli Müritlere Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Değerli Antepli müritler bilgisayar bileşenleri ramdi ekran kartıydı uygun fiyata Antepte hangi mağazada bulunur.. web sitesi ya da telefonu var mıdır?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilinmeyen
    Bilinmeyen's avatar
    Erkek

Robinson Antepli'ydi galiba..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

4 yıldır gitmiyorum ama çok büyük bi teknoloji mağazası vardı polen bilgisayar diye ordu caddesinde...

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Akyol teknosanın yanında gold bilgisayar var sahibi mustafa bey var onu bul fiyat konusunda yardımcı olur ayrıca güneş bilgisayardan da alabilirsin güneydoğu oem parça dağıtıcısı onlar tanıdığın bilgisayarcı varsa geliş fiyatına verirler tanıdığın yoksa çözüm bilgisayarda sinan ve ali bey var onlarda oranın sahibi yine selamımla gidersin yardımcı olurlar özel mesajla ulaş bana selam gönderirken beni tanıtan bilgileri söylerim ayrıca bana kalırsa bir çok satış sitesinden toplama yapıp sen kendin alabilirsin daha makul ve daha bol çeşitle alırsın,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

bende antepliyimde niye özellikle antep istedin merak ettim 

gittigidiyor.com hepsiburada.com ve sahibinden.com'dan çok daha uygun fiyatlara temin edebilirsin alacağın alet edevatı.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

29 Ekimde Vatan Bilgisayar açılıyor, eski yimpaş mağazasının yanında, osmanlı iş merkezi'ne giderken açılışa özel % 20 indirim felanda var haberin olsun.

Zenon bilgisayar var ( Güneş Bilgisayar )

Toplam Hit: 934 Toplam Mesaj: 6