folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anti Executable Programı Tavsiyesi

Anti Executable Programı Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar Anti Executable Programı Arıyorum Kaliteli Deep Freeze nin Firmasının Yapdıgı Var Uyduruk Geldi O Exe Açınca Uyarı Veriyor Allow Dersen Açıyor Ben BeyazListe Dışında Hiçbir Exe Nin AÇılmasını İstemiyorum AppGuard Diye Bir Pro Buldum Tam İstediğim Gibi Seriali Yok Onunda :S Tavsiye ettiğiniz bir yazılım varmı bu işi yapan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek
    kanka bu güvenlik olayına çok taktın sen, paranoyak olcaksın benden söylemesi :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Group Policy Editör ile yapabilirsin hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

bu tarz programları aşmak kolay olmaz mı ?

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PcK0
    PcK0's avatar
    Erkek

Sorundan ziyade olarak cevap vermek istersem,

Aslında anti executable programlarına ihtiyacın yok eğer başkaları senin bilgisayarının başına geçmiyorsa. Arada ufak tefek problemler olabiliyor oda yanlışlıkla tıklayıp açmak gibi. Elbetteki bu programlarıda kurabilirsin ayırca Sandboxie'yi önerebilirim sana. Biraz daha serbest olmak istiyor ve orta derece bir makinan varsa VMWare'yide öneri arasına katabilirim. Tabi bu söylediklerim anti exe'yi kurmaman için sebep değil. En azından hatayla çift tıklama olasılığını bile ortadan kaldırdığı için gerekli görülebilir :) Paranoyak olma diye söylüyorum :D

Sadece bi imza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------
    kanka bu güvenlik olayına çok taktın sen, paranoyak olcaksın benden söylemesi :)
    -----------------------------

test ediyorum hacı kullanmıyıcamki zaten kullandıgım şeyler belli :D

Toplam Hit: 1170 Toplam Mesaj: 6