ANTİ-VİRÜS"E Yakalanmasın
-
Ya bana bedava keylogger/trojan söyleyebilirmisiniz hem anti-virüslerden kaçıp msn'den yollansn hemde adsl'den geçsn.Varmı böyle bi trojan ve keylogger??Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
-
bende bir şey var ama trojen değil virüs direk makinayı formatlar hiç şansı yok kulanıcının
-
yok öyle deil ama yinede saol bana sıkı bi prog. lazım bilgisayarı ele geçirmek içn
-
ya arkdaşlar yalvarıyorm yardım edin
-
fmk bunu yazdı:
bende bir şey var ama trojen değil virüs direk makinayı formatlar hiç şansı yok kulanıcının
ortak bize versene linki -
manyaki bunu yazdı:
Ya bana bedava keylogger/trojan söyleyebilirmisiniz hem anti-virüslerden kaçıp msn'den yollansn hemde adsl'den geçsn.Varmı böyle bi trojan ve keylogger??Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
aga arama böyle bişi bulamazsın.bi trrojanın net alemine yayılıpta av'ye yakalanmaması mümkünmü?..kendin yazacaksın başka caresi yok -
arkadaşım antidoti diye bi program var onu bulursan o virüslerden kaçırıyor diye duydum bulan olursa linkini versin
-
ben olduğuna inanıyorm tahribatta bulcağımdan eminim
-
bu antidoti her av'den kaçırabiliyomu
-
kıy paraya prorat al kardeş :D yakalnmıyo paralı sürümü...
-
Proratın paralı sürümü var ama yakalanıyor. fakat söyle birşey var programın içerisinde belli başlı AW ler programları var onları işaretledigin taktirde sadece onlardan kurtulabiliyor. Bu ardada keyloggeri buldun dielim hangi oyun için şifresini orenmek için istiyorsun? Sana yardımcı olayım eger K.O. içinse itemleri direk cantana indireyim.
Toplam Hit: 11802 Toplam Mesaj: 11