Antivirüs Firmalarının Kökenleri
-

-
Comodo bunların arasında aslında ilginç bir yapıya sahip bizler için. Bildiğim kadarıyla ceo su ve galiba sahibi melih bey diye bir türk. Kendisinin ceo olduğuna eminim ama firmanın kendisine mi ait olduğu konusunda bilgim yok. O yüzden comodo nun kökeni USA yazsana ben onu türk sayarım hep ve windows istemcilerde kullanırım her zaman. Herkese tavsiye ediyorum!
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
Comodo bunların arasında aslında ilginç bir yapıya sahip bizler için. Bildiğim kadarıyla ceo su ve galiba sahibi melih bey diye bir türk. Kendisinin ceo olduğuna eminim ama firmanın kendisine mi ait olduğu konusunda bilgim yok. O yüzden comodo nun kökeni USA yazsana ben onu türk sayarım hep ve windows istemcilerde kullanırım her zaman. Herkese tavsiye ediyorum!
-----------------------------kuruldugu ulkeler bakiminden yapilmis bir liste sanirim. yani bir Turk kurmusda olsa Turkiyede kurulmadigi icin USA sayiliyor :)
-
güzell
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------kuruldugu ulkeler bakiminden yapilmis bir liste sanirim. yani bir Turk kurmusda olsa Turkiyede kurulmadigi icin USA sayiliyor :)
-----------------------------Öyle tabi ama gönlümde türk bir firma kendisi ve ürünleri harika :) Umarım mac ve linux için devam edip genişletirler kendilerini :)
-
bende comodoyu türk firması sayarım
-
Coca-cola'nın CEO su Türk(!) imiş şimdi napak firmayı Türk mü sayak ha balalar.
-
Wiki,den ufak bir alıntı :
Comodo Group, Inc. is a privately held group of companies providing computer software and SSL digital certificates, based in Jersey City, New Jersey, in the United States. It has offices in United Kingdom, Ukraine, China, India and Salt Lake City, Utah.
History
The company was founded in 1998, by Comodo CEO, Melih Abdulhayoğlu, based on his experience at University of Bradford.[1
Evet 1998 yılında Melih Abdulhayoğlu tarafından New Jersey de kurulmuş :)
-
acı türk yok kayıtlarda :D
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
bende comodoyu türk firması sayarım
-----------------------------al bendende o kadar