folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Antivirüs+Performans Testi=Mavi Ekran

Antivirüs+Performans Testi=Mavi Ekran

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, dün yeni bi laptop aldım. driverları falan kurduktan sonraaşağıdaki linkteki olayı bi yapayım dedim. neyse bi puan verdi kapadım falan sonra bazı programlar ve avg kurdum tekrar yapayım dedim.

belli bi yere gelince mavi ekran verip kapandı. 3-4 kere denedim. aynı şey olunca avg den şüphelendim kaldırdım düzeldi. avira kurup denedim yine mavi ekran, avast kurup denedim yine mavi ekran. antivirüsleri kaldırıp deneyince sorun olmuyor bu arada. bunun sebebi ne olabilir.

bi oyun oynamaya kalksam yine aynı şey olabilir sonuçta. bi de hep aynı yerde mavi ekran veriyor. hani uçaklar uçtuktan sonra başka bi görüntü geliyor ya ağaçlar mağaçlar var hep orda oluyor. bende birşeye taktım mı uğraşır dururum nasıl halledebilirim bunu?

http://www.tahribat.com/Forum-Bilgisayarinizin-Donanimini-Test-Edin-190529/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ilginç. hangi hata gözüküyor mavi ekranda? ve laptop modeli?

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam eğer sadece antivirüs açıkken problem yaratıyorsa büyük ihtimal program sistemde gerekli işleme erişmeye çalışıyor bunu gören antivirüs programı da isteği bloke ediyor. Bundan dolayı BSOD hatası alıyorsun. Antivirüs yüklü kalsın ama bu tür şeylerde başlamadan önce antivirüsü devre dışı bırak.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

hata türünü tam olarak bilmiyorum. bu mesajı ilk defa görüyorsanız bilgisayarınızı yeniden başlatıp devam edin birkaç kere olduysa sistem üreticisiyle görüşün biosu update etsin tarzında birşey yazıyor.

antivirüs kuruluyken hep oluyor ama kapalıyken hiç denemedim onu da bi deneyeyim. saçma birşey değil mi antivirüsün bunu engellemesi sonuçta 3 boyutlu bir oyun gibi birşey çalıştırıyor.

bilgisayarın modeli de msi cx61 2od 231xtr

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

Evet avasti 1 saatligine devre dışı birakip denedim mavi ekran vermedi dediğin gibi. Niye başka sistemlerde olmuyor da bu sistemde oluyor peki?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

avast'ta oyun modu yaptım işe yaramadı, niye koydun o oyun modunu o zaman?

Toplam Hit: 963 Toplam Mesaj: 6