Aöf - Geçmiş Yılların Çıkmış Sorular Ve Cevap Anahtarı?
-
Merhaba,
Geçmiş yılların çıkmış sorular ve cevap anahtarı pdf halinde olan var mı?
Aşağıdaki adresten teker teker pdf'e çeviriyorum ama uzun sürüyor.
Şimdiden teşekkürler.
-
hoca geçmiş yıl mı kaldı
aöf sistemi yenilendi baştan aşağıya, dersler falan değişti, kredili sisteme geçildi
bu yıl işletme, iktisat fakülteleri vs. bu sistemin ilk sınavlarına girecekler
hepimize geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun...
-
hocam bende vize final olmak uzere işletme 4. snf tum cıkmis sorular var isine yararsa upload edeyim
-
işine yararmı bilmem ama ben burdan indiriyorum ...
http://www.aofsinavmerkezi.com/2012/04/aof-cikmis-arasinav-sorulari.html#.UOVEHnddm_x
-
dersler hala aynı gözüküyor bende.
GENEL MUHASEBE 1
İKTİSADA GİRİŞ 1
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK
ÜRETİM YÖNETİMİ
HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI
FİNANSAL YÖNETİM 1
PAZARLAMA YÖNETİMİ
YÖNETİMDE GÜNCEL YAKLAŞIMLAR
MALİYET MUHASEBESİ
bu derslerin sınavları var. upload edersen (ara sınav) çok makbule geçer.
-
Serdarr bunu yazdı
işine yararmı bilmem ama ben burdan indiriyorum ...
http://www.aofsinavmerkezi.com/2012/04/aof-cikmis-arasinav-sorulari.html#.UOVEHnddm_x
bu işe yarar. burdakinleri indireyim. eywallah hocam
-
Hazir konusu acilmisken aof nin bende sorayim..
4 sinava mi giriyoruz toplamda?
Bu AA BB BC filan cikti basimiza. Ilk sinavdan ne alirsak 2.sinavda ne almak gerek?
Ilk sinavin ne kadari gecerli 2.sinavin ne kadari? Daha bir suru soru var kafamda =/ ayrica kac uniteden sorumluyuz h.sonu icin? (4.sinif spk)
-
hedefaof.com dan faydalandım , cevap anahtarlarını indirdikten sonra hangi koda bakacağını karıştırmaman için ders kodlarına dikkat et.
-
nolanded bunu yazdı
hoca geçmiş yıl mı kaldı
aöf sistemi yenilendi baştan aşağıya, dersler falan değişti, kredili sisteme geçildi
bu yıl işletme, iktisat fakülteleri vs. bu sistemin ilk sınavlarına girecekler
hepimize geçmiş olsun, Allah yardımcımız olsun...
işletme 4. sınıftayım yeni sistemle ilk sınava giricez çıkmış sorularda yok hiç birşeye çalışamadım ne yapıcam bilemiyorum
-
Bu yeni sistem beni maffetti.Nisandaki sınav ocağa alındı.Buda yetmezmiş gibi 3 dersim vardı oldu sana 7 ders..Lanet olsun.. kitapları 10 aralıktan önce vermedi büro.. 10 aralıktan sonra da ben gitmedim.Lan 20 gün önce kitap mı verilir şerefsizler.Çalışmadık sıçtık amk.
-
CyberAngel bunu yazdı
Bu yeni sistem beni maffetti.Nisandaki sınav ocağa alındı.Buda yetmezmiş gibi 3 dersim vardı oldu sana 7 ders..Lanet olsun.. kitapları 10 aralıktan önce vermedi büro.. 10 aralıktan sonra da ben gitmedim.Lan 20 gün önce kitap mı verilir şerefsizler.Çalışmadık sıçtık amk.
ya aynen büro kitap yok falan filan dedi. zaten alsam da o koca kitaba çalışmazdık ya neyse. en azından eski sistem gibi geçmiş 3-4 senenin çıkmış sorularına çalışmak en iyisi.
çünkü bu kredili sistemde herkes ilk defa girecek, nasıl olacak, ne çıkacak karşımıza kimsenin bilgisi yok.