AOF - Yönetim Bilişim Sistemleri Bitirdikten Sonra Msc Yapilabiliyor Mu ?
-
Arkadaslar bu ustte belirttigim bolumu bitirdikten sonra MSc yapilabiliyor mu ?
Su linkte
Yapilabiliyor diyor ama daha once "Bitirme Tezi " olmayanlardan alinmiyor ogrenci demislerdi.
Bilenler aydinlatirsa sevinirim.
Tesekkurler
-
O kadar yüksek lisans ilanına baktım. O dediğine hiç rastlamadım. Her üniversitede koşullar değişiyor ama yinede genelinde yok.
O kast edilenin mülakatta elenmesinden bahsetmiştir belki.
-
futurist bunu yazdı
O kadar yüksek lisans ilanına baktım. O dediğine hiç rastlamadım. Her üniversitede koşullar değişiyor ama yinede genelinde yok.
Dogru diyorsun hocam galiba. Cunku ben MSc yapmak icin basvurdugumda eger MSc yi tezsiz yaparsan PhD yapamazsin demislerdi. Bende yanlislik var :(
-
dhmm bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Dogru diyorsun hocam galiba. Cunku ben MSc yapmak icin basvurdugumda eger MSc yi tezsiz yaparsan PhD yapamazsin demislerdi. Bende yanlislik var :(
Tezsizlerin doktora yapamayacağı yazıyor her yerde
ancak tezsizlerde yasal olarak doktora yapması mümkün de ama üniversiteler kabul etmiyor biliyorum.
Birşeyi araştırırken iki fürlü araştırmanı tavsiye ederim. Bir kanunlarda ne dediği birde uygulamada nasıl olduğu. Kanunda yoksa kesinlikle olmaz. Ancak uygulamada olan bir yasaksa üniversiteden üniversiteye değişeceğinden hepsini araştırmak lazım.
Millete zulüm olsun başka birşey değil bunlar