folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder AÖF 2.Sınıf Atatürk İlkeleri Ve İnkilap Tarihi Dersleri Mp3 Olarak [ İstek ]

AÖF 2.Sınıf Atatürk İlkeleri Ve İnkilap Tarihi Dersleri Mp3 Olarak [ İstek ]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hoca pazartesi yedek subaylık sınavı var kpss les deneme sınavı yaptım, matematik türkçe sağlam, coğrafya, tarih bok çıktı :)  a.q. okumaya üşeniyorum tarih coğrafya sesli ders mp3 olursa uyurken, sevişirken, tuzla otobüsünde giderken dinlerim. Farklı dersler varsa hayır demem.

hocam düşündüm de 12 ay yedek subaylık yapıp maaş almak güzel, akşam evime gidip kendi yatağımda uyumak; altı ay er olup eziyet çekmekten daha iyi bir seçim olabilir. Uzun dönem istemediğim halde sınava da giriyorum. Her işte bir hayır varmış. a.q. belki kısmetimiz buradan çıkar, kozmos yanılmaz diyorum hacılar tavşan deliğinden aşağı inip alice'i harikalar diyarında bizzat götünden öptüm, seçimlerimi yaptım. Spiritüelizme kayan bakış açım hatunlara olan dünyevi bağımlılığımla birleşince kamasutra kaçınılmaz oluyor, dolayısıyla altı ay kadınsız durulurmu lan! demekten kendimi alıkoyamıyorum. Dokunmasınlar cinsel hayatıma a.q. asssubayda olurum asimetrik subayda olurum, atom subayda olurum her bok olurum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

nedir bu öfke nedir bu hırs :D

abi anadolu.edu.tr den indirsene :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

dostum on numaraymış yığıyorum mp3'e.

http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Ders.aspx?dersKodu=2252

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

hocam her biri yaklaşık 50 dakika daha coğrafya var, özet anlatan 

*http://www.cdpazarim.net/default.asp?git=9&urun=215* benzeri arıyorum.

Toplam Hit: 1814 Toplam Mesaj: 4