Aöf (Açık Öğretim) İşletme Mi ? İktisat Mı ?
-
İkiside denk bölümler gibi zaten ama hangisini seçeyim ? HAngi daha kolay ? veya hangisi daha iyi bir cacık olmaz gibi ama okuyalım dedik ama kararsız kaldık. yardımcı olu verin :D
-
Kolayını arıyosan işletme derim. Hangisi daha iyi prim yapıyor dersende iktisat derim.
-
neden iktisat veya işletme gaye nedir
-
iktisat zor hocam gerçi birazda senin bölümmünle alakalı ama benim bölüm muhasebe oldugu için işletmeyi seçtim tüm derslerim aynı :)
-
devlet ayırt etmiyo hocam ama işletme biraz daha kolay gibi, iktisat daha çok matematik ağırlıklı
-
MaTRiXe bunu yazdı:
-----------------------------neden iktisat veya işletme gaye nedir
-----------------------------2 Yıllık bilg. programcılığı bitirdim sadece 2 bölümü seçebiliyorum ondan dolayı. Devlet ayırt etmiyorsa işletme ozaman daha kolay diye duydum sizde öyle diyorsunuz madem :F
-
işletme oku daha kolay.
-
iktisat okuma:) ben kendimi bildim bileli iktisat okuyorum
-
işletme => sözel
iktisat => sayısal ağırlıklı( denklemler grafikler teoriler yaklaşımlar içinde boğulur gidersin) istatistik matematiksel iktisat ekonometri. iktisada başlarken cok soyut geliyo kavramlar ama alıştıkdan sonra problem yok zaten 1. sınıfta ortak dersler var sonra ayrılıyo işte.İktisat işine nerde yarar üniden sonra gireceğin sınavlarda ales kpss banka sınavları en cok iktisat soruları belirler fark attırır.Çünkü sorular kasar biraz. Ekonomi programlarını izlerken anlarsın. İktisat candır:)
-
tamamsırf dört yıllık mezun olmaksa amaç işletme hocam