Aöf Bölüm Tercihi...!
-
müritler kafam karışık oldugu için sizlerden bi fikir almak istiyorum. açık ögretim bölümüne dikey geçiş yapacagım allahtan bi mani olmazsa, fakat hangi bölüme geçecegime karar veremedim. geçiş yapabilecegim iki bölüm var İşletme ve İktisat. iktisatta kendi içinde dallara ayrılıyor bu dallar, iktisat, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ve Uluslararası İlişkiler (Uluslararası İlişkilere Ögrenci alınmamakta imiş) , ben dünyanın ve Türkiyenin gidecegi yolu az buçuk kestirerek diyorum ki; Kamu Yönetimi veya Çalışma Ekonomisi okuyayım, neden derseniz Dünyada güç para üzerine kuruldugu ve özelleştirme Türkiye ve Dünyada hızla ilerledigi için. Biliyorum ki tbt müritlerimizin arasında çok bilgili bana yol gösterebilecek kişiler var. allah rızası için şu müridimize bi yardım edelimde dogru yolu gösterip gelecegi için iyi bir bölüm seçmesi için yardımcı olalım :)
-
Kamu Yönetimi derim ber...Ordan'da siyaset bilimine geçersin :D Siyaset biliminden uluslararası ilişklere :D
-
okuma la, okucan da nolcak?
-
Amele abi bana böyle bir tavsiyede bulunacak olsaydı okumazdım :) Okuma hacı :D
-
işletme iktisat okumada ne okursan oku ...:)
-
Bende bir soru sorayım. 4 yıllık bir AÖF bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans yapma imkanı mevcut mu?
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
-----------------------------
Bende bir soru sorayım. 4 yıllık bir AÖF bölümü bitirdikten sonra yüksek lisans yapma imkanı mevcut mu?
-----------------------------hacı öle bişey var ama not ortalaman bayaa yüksek olması lazım die biliorum:)
-
iyi ki akıl danıştık a.q size :)
okuma azmiminde içine ettiniz, okumuyorum lan.
-
Amele abinin tavsiyesi dedirtiyor sanırım bunları sana :D
Ama bugün çok gülmemi sağlayan bu çelişkiyi görmelisiniz :D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=76305