folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aof Çıkmış Soruları Siteden Kopyalamak

Aof Çıkmış Soruları Siteden Kopyalamak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

müridler aof dış tic 2.sınıfta okuyorum  e-öğrenmedeki sınav sorularını ve e kitapları kopyalamnın bişr yolu yokmudur bir ay kadar evde net olmayacak ben de indirip bilgisayardan çalışırım dedim nasıl kopyalayabilirim onları ? ya da alternatif olarak nette bulabileceğim  eğitim seti varmıdır tış tic 2.sınıf dersleriyle ilgili?

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

screen al hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

print etmek veya direk pc ye kaydetmek istiyosan swf formatı vs gibi

http://www.sozel.org

bu site işime yaramıştı deneyebilirsin gayet güzel çalışıyordu.

" ' "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hoca screen çok uzun iş :( sozel.orgda güzele benziyor ama çalışmıyor hoca :(

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

sayfa kodlarına gir ordan .swf ile biten sayfa numarasını buluyosun, sayfa numarası atıyorum 2550.swf dir aof adreslerini tam hatırlamıyorum işte atıyorum aof.com/sayfa.asp?id=2550.swf yapıp herhangi bi download manager ile pc ne kayıt et, ayrıca yazdırmak istersen yazdır butonuda orda çıkıyo ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

hocalar çok daha pratif bir yöntem buldm swf indiriciyle toptan indiriyoruz :) ben çalışmaz sanıyodum ama çalışıyor :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

sorular flash halinde sanırım.. ie den gir flash soru ekranı açıldığı anda araçlar menüsünden dosyaları görüntüle deyip temporary internet files içine gir orda en altta (ctrl+end) boyutu büyük olan flash dosyasıdır onu kopyalayabilirsin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    V1PER
    V1PER's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

swf indiriciler çalışmıyordu nedeni bi swf nin başka bi swf yi çağırmasıydı, çağırdığı swf ismide numara halinde sayfa kodunda mevcut işte örnek vermiştm 2550.swf gibi, he senin swf indiren zımbırtın o swf yi yakalıyodur ne ala ben 80 sayfa için 4 saat kadar uğraşmıştım ...

Toplam Hit: 2110 Toplam Mesaj: 8