Aof Çıkmış Soruları Siteden Kopyalamak
-
müridler aof dış tic 2.sınıfta okuyorum e-öğrenmedeki sınav sorularını ve e kitapları kopyalamnın bişr yolu yokmudur bir ay kadar evde net olmayacak ben de indirip bilgisayardan çalışırım dedim nasıl kopyalayabilirim onları ? ya da alternatif olarak nette bulabileceğim eğitim seti varmıdır tış tic 2.sınıf dersleriyle ilgili?
-
screen al hocam
-
print etmek veya direk pc ye kaydetmek istiyosan swf formatı vs gibi
http://www.sozel.org
bu site işime yaramıştı deneyebilirsin gayet güzel çalışıyordu. -
hoca screen çok uzun iş :( sozel.orgda güzele benziyor ama çalışmıyor hoca :(
-
sayfa kodlarına gir ordan .swf ile biten sayfa numarasını buluyosun, sayfa numarası atıyorum 2550.swf dir aof adreslerini tam hatırlamıyorum işte atıyorum aof.com/sayfa.asp?id=2550.swf yapıp herhangi bi download manager ile pc ne kayıt et, ayrıca yazdırmak istersen yazdır butonuda orda çıkıyo ...
-
hocalar çok daha pratif bir yöntem buldm swf indiriciyle toptan indiriyoruz :) ben çalışmaz sanıyodum ama çalışıyor :)
-
sorular flash halinde sanırım.. ie den gir flash soru ekranı açıldığı anda araçlar menüsünden dosyaları görüntüle deyip temporary internet files içine gir orda en altta (ctrl+end) boyutu büyük olan flash dosyasıdır onu kopyalayabilirsin..
-
swf indiriciler çalışmıyordu nedeni bi swf nin başka bi swf yi çağırmasıydı, çağırdığı swf ismide numara halinde sayfa kodunda mevcut işte örnek vermiştm 2550.swf gibi, he senin swf indiren zımbırtın o swf yi yakalıyodur ne ala ben 80 sayfa için 4 saat kadar uğraşmıştım ...