Aöf De Ders Saydırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Hocalar ben daha önce aöf  kamu yönetimi okuyordum sonra kaydımım sildirip askere gitmiştim bu sene tekrar bir aöf lisans programına kaydoldum o eski okuduğum bölümde ki uyan geçtiğim bir tane ortak ders var onu bu sene saydırabilir miyim?
    bu konuda bilgisi olan var mı?

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

normal okulun derslerını saymıyor ama aöf ten aöf e bilemem onuda saymazlar bi yök e de sor derim belki saydırma durumun olabilir peşini bırakma  

ekstra:hiç sevmiyorum lan seni tbt de uyuz oldugum 7 8 kişiden birisin. 

hipokondriyak tarafından 23/Eki/12 22:11 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

kayıt sildirdiysen sil baştan hocam.aynı dertten muzdaribim..sende uyan 1 tane varmış bende birden fazla var ama hepsini yeniden vermek durumundaymışım.

Adamlar çok enteresan,başka üniversitede verdiğin dersi kabul etmemeni belki anlayışla karşılarım ama kendi dersini kabul etmemelerinde mantığa uyan bir cevap bulamadım..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

@hipokondriyak: aöf bürosunada  sorayım olmadı tele deyim bu arada Teşekkür ederim :)  ne yapıyorum la size ne zararımı gördünüz sevmiyonuz beni :)

@bigwave: haklısın hoca saçmalık kaydı sildirdik hadi ben sil diyorum sen niye siliyorsun koy köşede bir yerde dursun değilmi :) sil baştan ne bu eziyet geçmüşüm işte say o dersi sildik diye kopmadık bak başka bölümdeyiz :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

@hipokondriyak: aöf bürosunada  sorayım olmadı tele deyim bu arada Teşekkür ederim :)  ne yapıyorum la size ne zararımı gördünüz sevmiyonuz beni :)

@bigwave: haklısın hoca saçmalık kaydı sildirdik hadi ben sil diyorum sen niye siliyorsun koy köşede bir yerde dursun değilmi :) sil baştan ne bu eziyet geçmüşüm işte say o dersi sildik diye kopmadık bak başka bölümdeyiz :)

hatırlamıyorum ama bi ara arkamdan konuşmuysmuydun sövmusmuydun oyle bırsey olmustu neyse cok takmam bu tarz seylerı zaten 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

yok hocam öyle birşey aöf saymıyor eskiden varmış ama artık yok

edit niye sildiriyosun kaydını askerde okuma şansın yokmuydu ya da dondurma yokmu aöfde çilekli falan

MaTRiXe tarafından 23/Eki/12 22:41 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

yok hocam öyle birşey aöf saymıyor eskiden varmış ama artık yok

edit niye sildiriyosun kaydını askerde okuma şansın yokmuydu ya da dondurma yokmu aöfde çilekli falan

Askerde çok fırsatı olmuyor adamın zor yani 

@hipo: böyle bir şey olmaz zannetmiyorum karıştırıyor olma

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

hocam şu an iktisat okuyorum bitince tarım okumayı düşünüyorum sanıyorum 2-3 ders aynı bu sebepten ötürü ben de baktım ama açıklama aynen bu şekilde. Dondurma mevzusunda emin değilim ama aöf öğrencileri harçları yatırmazsa sınavlara giremez ve öğrencilik haklarından yararlanamaz gbi bir ibare vardı eğer sonraki yıl harcı yatırırsan devam edebilirsin diye biliyorum. Neyse özetle ders falan saydırımazsın istersen birde büroyu ara tam olsun

Toplam Hit: 1593 Toplam Mesaj: 8