Aöf En İyi Kaynak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Aöf deyim bu sene son 2 3 saat konu özetlerine baktım  yetmedi haliyle :| önerebileceginiz kaynak varmı çalışmak için  özetleri nokta atışlı ?

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

en iyi kaynak aöf nin kendi kitapları. sadece kitaplara çalışıp mezun oldum bide 2 tane onur belgesi verdiler :D

taktiğim şuydu, vizelerde 4 üniteden sorumlusun, ben ilk 2 üniteye çalıştım.

finalledede 8 üniteden sorumlusun ben 3-4. ve (5-6 veya 7-8) . ünitelere çalıştım. yani vizede 2 finalde 4 ünite.

sadece kitap başka bişeye bakmadım birde geçmiş senenin sorularının cevaplarını ezberledim. soruları çözmedim bile. cevabını sorunun altına koyup ezberledim. okadar.

ama yok ben hiç çalışmadan halledecem diyosan o iş biraz zor. nokta atışlar filan eskidendi artık hiç biri tutturamıyor. en azından geçen seneye kadar öyledi sonrasını takip etmedim.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ergingur
    ergingur's avatar
    Erkek

Murat Yayınları kesinlikle..

Hayat herşeye rağmen gülümsemeye değer..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

en iyi kaynak aöf nin kendi kitapları. sadece kitaplara çalışıp mezun oldum bide 2 tane onur belgesi verdiler :D

finalledede 8 üniteden sorumlusun ben 3-4. ve (5-6 veya 7-8) . ünitelere çalıştım. yani vizede 2 finalde 4 ünite.

sadece kitap başka bişeye bakmadım birde geçmiş senenin sorularının cevaplarını ezberledim. soruları çözmedim bile. cevabını sorunun altına koyup ezberledim. okadar.

ama yok ben hiç çalışmadan halledecem diyosan o iş biraz zor. nokta atışlar filan eskidendi artık hiç biri tutturamıyor. en azından geçen seneye kadar öyledi sonrasını takip etmedim.

İlginç miş ama o kadar sayfayı çalışılırmı haci ya hayvan gibi kitap çıkarıyolar :|

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

eskiden murat kullanıyordum çok karışık geliyordu bana. egem yayınlarını kullanmaya başladım okul bitti. tavsiye ederim egem yayınlarını. 

http://www.egemyayinlari.com/ 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

kredili sistemmi?

Naber la?
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 6
aöf aöfkonuözet