folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf Hazırlık İçin Web Sitesi (İstek)

Aöf Hazırlık İçin Web Sitesi (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aöf vizeleri yaklaştı başlangıç olarak internet üzerinden çıkmış soruları çalışmak çok yararlı oluyor
    ama internette bulduğum geçmiş sınav yada hazırlık soru kaynaklarının hepsi .pdf formatında
    arasınav, güz dönemi, bahar dönemi, final v.s
    tek tek soru ve cevap anahtarlarını ayrı olarak indirip bunlarla teker teker uğraşması insanın hevesini kaçırır cinsten sıkıcı oluyor
    kısaca aöf çıkmış soruları indirmeden çalışabileceğim bir websitesi arıyorum
    şimdiden herkese sabır ve başarılar dilerim :)

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam 40 liraya dönemlik Murat yayınlarının kitapları var onlardan al çalış derim ben aldım biraz okudum çok güzel yazılmış akılda kalıyor. Üniversitenin kendi kitabını okuduğum halde bir şey anlamadım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BrighStar
    BrighStar's avatar
    Erkek

Baltalamak Amacı Gutmeden Bısı Sormak Istıyorum. Bu aöf te Bölum Farketmeksızın Çan Eğrisi Denen Husus Var mıdır ? Bilen Varmı Arkadaslar. ? 

. Ben Kimseyi Kaybetmedim Herkez Beni KAYBETTİ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

çıkmış sorular için açıköğretimin http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr/  adresi var....Ders ve deneme çözmek için geen açık öğretimin http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Sayfalar/default.aspx  

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    BrighStar bunu yazdı

Baltalamak Amacı Gutmeden Bısı Sormak Istıyorum. Bu aöf te Bölum Farketmeksızın Çan Eğrisi Denen Husus Var mıdır ? Bilen Varmı Arkadaslar. ? 

var hocam ama kalkacak diye söylentiler duydum ne yaptıklarını kendileride bilmiyor
    en sonunda olmaz olsun dedirttiler websitesi bile internet çöplüğü gibi ne nerede belli değil :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 917 Toplam Mesaj: 5