Aöf Hukuka Giriş Ara Sınav Kaç Üniteyi Kapsıyor
-
Yardımcı kitahın b'sini almamışım.. aöf'ün verdiği kitapta 16 ünite var.. başlıktada söylediğim gibi ara sınavlar kaç üniteyi kapsıyor ? 1. sınıf..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Yardımcı kitahın b'sini almamışım.. aöf'ün verdiği kitapta 16 ünite var.. başlıktada söylediğim gibi ara sınavlar kaç üniteyi kapsıyor ? 1. sınıf..
-----------------------------hacı benim zamanımda yarı yarıyaydı ilk 8 ünite kapsaması lazım
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Yardımcı kitahın b'sini almamışım.. aöf'ün verdiği kitapta 16 ünite var.. başlıktada söylediğim gibi ara sınavlar kaç üniteyi kapsıyor ? 1. sınıf..
-----------------------------hacı benim zamanımda yarı yarıyaydı ilk 8 ünite kapsaması lazım
-----------------------------Bunu duymaktan korkuyordum hocam ama sağol ..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------Bunu duymaktan korkuyordum hocam ama sağol ..
-----------------------------sende sağol hocam kanser için söylenen çok güzel bir söz var bunu aöf çevirsek te çok güzel oluyor :
Kanserden Korkma Geç kalmaktan Kork..
Aöften Korkma Geç Kalmaktan Kork :) hacı aöf zamanında ünite ve konuları biriktirmeden çalıştın mı yapılmıyacak bir sistem değil,tek mühim olan yeri zamanında çalışmak :)