Aöf İçin Deneme Soruları Palaşımı
-
slm maddi sıkıntılardan dolayı bu aralar beya zor durumdayım.Kitap almaya kalktım fiyatlar ateş pahası ve birde geçtiğim dersler için para harcamak istemiyorum.Aöf sınav soruları haricinde elimde bir kaynak yok.elinde nokta atış soruları olan arkadaşlar buraya paylaşabilirlermi
derslerim
Sermaye piyasaları ve finansal kurumlar
denetim
stratejik1
muhasebe1
iktisat1
finansal1
bu derslerden 1 i cc olsa diğerleri dd olsa hepsinden geçmiş oluyorum yardım edin lutfenn -
Aöf kendi kitaplarını veriyor zaten ? Onlardan bak hacı abi
-
Ka1nsha bunu yazdı
Aöf kendi kitaplarını veriyor zaten ? Onlardan bak hacı abi
o çok sıkıntı ya sacma sapan yapmıslar
-
Sınavdada saçma sordukları için sorular genel olarak kitaptan hazırlanmış hocam kitaba bak bencede
-
murat yayınları var bende fotolarını çeker koyarım da bakayım ortak ders varmı
-
PanxeR bunu yazdı
murat yayınları var bende fotolarını çeker koyarım da bakayım ortak ders varmı
teşekkürler ya bir kaç arkadastanda alacam cok super olur benim bir dersim cc olsa diğerleri dd olsa ortalamam 2,00 oluyorrr süper olur o zaman yaaa
-
http://hedefaof.com/ing401u-ingilizce-3 hocam bu site var bende bu gun bakıyım dedim diğer dersleri bulabilirsin çıkmış sorular var işe yarar bence :D
-
Sermaya piyasası:
Borsaların temel işlevleri
Sermaye piyasaları araçları
Türev nedir, çeşitleri
Manipülasyon, Spekülasyon, Arbitraj, Hedging (tanımlara çalış)
Bankaların temel işlevleri oku ayrıca banka türlerinin başlıkları bilsen yeter nelerdir vs.
Kamu aydınlatması konusu * kitaptan 2-3 kere oku.
Kendi notlarımdan yazdım bunları ama kitabı, roman okur gibi anlayarak okursan 2-3 kere öylede öğrenebilirsin. Bu saatten sonra.Her ders için öyle yapmanı tavsiye ederim.
Ayrıca aöf kitaplarının her ünitenin arkasında Sıra Sizde bölümünde yazan yazıları okursan onlarda her ünitenin özeti gibi. -
aöf kitapları yeter