folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf İçin Deneme Soruları Palaşımı

Aöf İçin Deneme Soruları Palaşımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek

slm maddi sıkıntılardan dolayı bu aralar beya zor durumdayım.Kitap almaya kalktım fiyatlar ateş pahası ve birde geçtiğim dersler için para harcamak istemiyorum.Aöf sınav soruları haricinde elimde bir kaynak yok.elinde nokta atış soruları olan arkadaşlar buraya paylaşabilirlermi

derslerim
    Sermaye piyasaları ve finansal kurumlar
    denetim
    stratejik1
    muhasebe1
    iktisat1
    finansal1
    bu derslerden 1 i cc olsa diğerleri dd olsa hepsinden geçmiş oluyorum yardım edin lutfenn

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Aöf kendi kitaplarını veriyor zaten ? Onlardan bak hacı abi 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Aöf kendi kitaplarını veriyor zaten ? Onlardan bak hacı abi 

o çok sıkıntı ya sacma sapan yapmıslar

Önce solucan olarak doğup sonra balık olup balıktan maymuna (nasıl bir geçişise(bunun bilimde bile yeri yok mk)) hoooopppp vucuden insana dönüşmüş ama aklı fikri hala hayvan olan ateistlerle uğraşıyoz...Hey Allahım ya...Sen nelere kadirsin o hayvanları toplayıp yeni bir hayvan HALK ediyorsun..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDCouRaGe
    MaDCouRaGe's avatar
    Erkek

Sınavdada saçma sordukları için sorular genel olarak kitaptan hazırlanmış hocam kitaba bak  bencede

NORMALİDE BİZİ BULMAZ Kİ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

murat yayınları var bende fotolarını çeker koyarım da bakayım ortak ders varmı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chkarito
    chkarito's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

murat yayınları var bende fotolarını çeker koyarım da bakayım ortak ders varmı

teşekkürler ya bir kaç arkadastanda alacam cok super olur benim bir dersim cc olsa diğerleri dd olsa ortalamam 2,00 oluyorrr süper olur o zaman yaaa

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

http://hedefaof.com/ing401u-ingilizce-3  hocam bu site var bende bu gun bakıyım dedim diğer dersleri bulabilirsin çıkmış sorular var işe yarar bence :D

imza
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Sermaya piyasası:

Borsaların temel işlevleri

Sermaye piyasaları araçları

Türev nedir, çeşitleri

Manipülasyon, Spekülasyon, Arbitraj, Hedging (tanımlara çalış)

Bankaların temel işlevleri oku ayrıca banka türlerinin başlıkları bilsen yeter nelerdir vs.

Kamu aydınlatması konusu * kitaptan 2-3 kere oku.

Kendi notlarımdan yazdım bunları ama kitabı, roman okur gibi anlayarak okursan 2-3 kere öylede öğrenebilirsin. Bu saatten sonra.Her ders için öyle yapmanı tavsiye ederim.

Ayrıca aöf kitaplarının her ünitenin arkasında Sıra Sizde bölümünde yazan yazıları okursan onlarda her ünitenin özeti gibi.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

aöf kitapları yeter 

Toplam Hit: 694 Toplam Mesaj: 9