Aöf İki Yıllıktan Dörde Geçiş
-
arkadaşlar ön lisansı açık öğretimden bitiren birisi bilgisayar bilişim ile ilgili yada yakın bi bölüm 4 yıllığa dikey geçiş yapabilrmi.varmı bildiğiniz bölüm.? yine açık öğretim olacak olması gerekiyor.işletme işletme deniyorda
bilgisayar yazılım veritabanı vs ile ilgili yada buna yakın bişeyler yokmudur.?umarım anlatabilmişimdir.
-
2 yıllık ön lisans Bilgi yönetimi bölümü var (uzaktan eğitim) anadolu üniversitesinin
-
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------2 yıllık ön lisans Bilgi yönetimi bölümü var (uzaktan eğitim) anadolu üniversitesinin
-----------------------------hocam amaç 4 yılllık mezunu olmak,bunu okuyabilrmiyiz ön lisans üstüne yoksa bundan sonra iki dahamı okumak gerekiyor.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
aktas_967 bunu yazdı:
-----------------------------2 yıllık ön lisans Bilgi yönetimi bölümü var (uzaktan eğitim) anadolu üniversitesinin
-----------------------------hocam amaç 4 yılllık mezunu olmak,bunu okuyabilrmiyiz ön lisans üstüne yoksa bundan sonra iki dahamı okumak gerekiyor.
-----------------------------kardeş açık öğretim, örgün diye ayırma
aöf 2 yıllık ne ise
örgün 2 yıllık da aynıdır
yani örgünün yararlandığı herşeyden açık öğretim olarak da yararlanabilirsin.
cevap: tabiki geçiş yapabilirsin fakat geçiş yaparken bazı bölümlerde 1 yıl intibak okuyabilirsin 4 ders için.
örgün 2 yıllıklarda da durum böyle.
geçiş yapabileceğin bölümler sınırlı
İŞLETME-İKTİSAT-KAMU YÖNETİMİ
KILAVUZDA HANGİ BÖLÜMLER NEREYE GEÇİŞ YAPABİLİR YAZIYOR