folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder AÖF İşletme Bölümü Kitap Hakkında

AÖF İşletme Bölümü Kitap Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

arkadaşlar işletme bölmününe kaydımı yaptırdım dikey geçiş ile...4 tane kitap verildi ama bu kitaplar berbat anlatıma sahip :S

önerebileceğiniz güzel anlatımlı ve öğretici olan bir kaynak biliyormusunuz ? aöf okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :S

hem çalışıp hem okuyacagım için rahat öğrenebilmem lazım :S

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

Murat açıköğretim yayınları
    Deneyim açıköğretim yayınları
    tasarı açıköğretim yayınları

sıralama belli hoca :D aralarında para olarak pek bi fark yok . en kralı murat aöf yayınları... derslerin özeti 2 kere okusan geçersin her türlü.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

muratın kitap sonu denemelerine bakmazsan geçebiliten yüksek benim girdiğim dönemde az daha başımı yakıyordu hep doğru cevap yanlış şıkkı yazmışlardı son anda fark ettim

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

tamam arkadaşlar teşekkurler :)

birde bu konuda hala daha kafamda arızalar var :S açık öğretimi bitirdiğimde artık 2 yıllık bilgisayar programcılıgı diplomam gidecekmi ? işletme mezunu olarakmı adlandırılacagım :S :D:D ilerde bir gün başka bir bilgisayar şirketine başvurdugumda işletme mezunu olmam bana sorun yaratacakmı ?

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:
    -----------------------------

tamam arkadaşlar teşekkurler :)

birde bu konuda hala daha kafamda arızalar var :S açık öğretimi bitirdiğimde artık 2 yıllık bilgisayar programcılıgı diplomam gidecekmi ? işletme mezunu olarakmı adlandırılacagım :S :D:D ilerde bir gün başka bir bilgisayar şirketine başvurdugumda işletme mezunu olmam bana sorun yaratacakmı ?

diploma gitmez asla öyle bir saçmalığı yayayının a.q :)

yanlızca kpss de bilgisayar prog dan giremezsin işletmeden girebilirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

teşekkurler hocam

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

dostum pm attım cvp veririmisin.

Bu arada bnm okul diplomamı daha vermedi geçici mezuniyet belgeside vermedi.

aöf kayıt olcam dikeyden nekdar ücret ödemem gerek bankaya hangi işlmleri filn yapmam gerek

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    archair23 bunu yazdı:

dostum pm attım cvp veririmisin.

Bu arada bnm okul diplomamı daha vermedi geçici mezuniyet belgeside vermedi.

aöf kayıt olcam dikeyden nekdar ücret ödemem gerek bankaya hangi işlmleri filn yapmam gerek

247.5 Tl ödüyorsun Vakıfbanka , geçici mezuniyet belgesi veya diploma , 4 Adet vesikalık foto , İnternet başvuru formu ; önce bu adresden kayıt oluyorsun http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ sonra çıktını alıyorsun gidiyorsun aöf bürosuna kayıdını yapıyolar.
Toplam Hit: 1202 Toplam Mesaj: 8