AÖF İşletme Bölümü Kitap Hakkında
-
arkadaşlar işletme bölmününe kaydımı yaptırdım dikey geçiş ile...4 tane kitap verildi ama bu kitaplar berbat anlatıma sahip :S
önerebileceğiniz güzel anlatımlı ve öğretici olan bir kaynak biliyormusunuz ? aöf okuyan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim :S
hem çalışıp hem okuyacagım için rahat öğrenebilmem lazım :S
-
Murat açıköğretim yayınları
Deneyim açıköğretim yayınları
tasarı açıköğretim yayınlarısıralama belli hoca :D aralarında para olarak pek bi fark yok . en kralı murat aöf yayınları... derslerin özeti 2 kere okusan geçersin her türlü.
-
muratın kitap sonu denemelerine bakmazsan geçebiliten yüksek benim girdiğim dönemde az daha başımı yakıyordu hep doğru cevap yanlış şıkkı yazmışlardı son anda fark ettim
-
tamam arkadaşlar teşekkurler :)
birde bu konuda hala daha kafamda arızalar var :S açık öğretimi bitirdiğimde artık 2 yıllık bilgisayar programcılıgı diplomam gidecekmi ? işletme mezunu olarakmı adlandırılacagım :S :D:D ilerde bir gün başka bir bilgisayar şirketine başvurdugumda işletme mezunu olmam bana sorun yaratacakmı ?
-
AdReNaLiNe bunu yazdı:
-----------------------------
tamam arkadaşlar teşekkurler :)
birde bu konuda hala daha kafamda arızalar var :S açık öğretimi bitirdiğimde artık 2 yıllık bilgisayar programcılıgı diplomam gidecekmi ? işletme mezunu olarakmı adlandırılacagım :S :D:D ilerde bir gün başka bir bilgisayar şirketine başvurdugumda işletme mezunu olmam bana sorun yaratacakmı ?
-----------------------------diploma gitmez asla öyle bir saçmalığı yayayının a.q :)
yanlızca kpss de bilgisayar prog dan giremezsin işletmeden girebilirsin
-
teşekkurler hocam
-
dostum pm attım cvp veririmisin.
Bu arada bnm okul diplomamı daha vermedi geçici mezuniyet belgeside vermedi.
aöf kayıt olcam dikeyden nekdar ücret ödemem gerek bankaya hangi işlmleri filn yapmam gerek
-
archair23 bunu yazdı:
-----------------------------dostum pm attım cvp veririmisin.
Bu arada bnm okul diplomamı daha vermedi geçici mezuniyet belgeside vermedi.
aöf kayıt olcam dikeyden nekdar ücret ödemem gerek bankaya hangi işlmleri filn yapmam gerek
-----------------------------
247.5 Tl ödüyorsun Vakıfbanka , geçici mezuniyet belgesi veya diploma , 4 Adet vesikalık foto , İnternet başvuru formu ; önce bu adresden kayıt oluyorsun http://aofkayit.anadolu.edu.tr/ sonra çıktını alıyorsun gidiyorsun aöf bürosuna kayıdını yapıyolar.