Aöf Kayıt
-
aöfe kayıt olmak için neler gerekiyor biri özet geçebilirse sevinirim. aöf büosuna gitmem yeterlimi başka bişeye gerek varmı ?
* 4 adet 4.5x6 cm. Fotoğraf
* Askerlik Durumu Beyanı
* Fotoğraflı-İmzalı Form
* Internet Başvuru Belgesi
* Öğrenci Bilgi Formuşunları istiyorlarmış. fotograf tamamda diğer formları bulamadım. diplomanında galiba noter tasdikli fotokopisini istiyorlarmış.
bide askerlik şubesine gitmek zorunlumu beyan için.
-
kapalı zarfla askerlik subesine gidicen fcn :) benim geçici mezuniyet 16sında çıkıcak mazeretli kayıtlara ancak yetişicem.
-
diplomanın aslıyla fotokopisinin götür yeterli onlar orada onaylıyıp sana geri veriyorlar aslının ben fotoğraf götürdüm almadılar boşa götürmüş oldum ama sen yinede götür
Ben askerlğimi yaptığım için terhis belgemi götürdüm baktılar tamamdediler -
son tarih ne zaman ben geçici mezuniyet için ankaradan muğlaya gitmek zorundayım sonra tekrar ankaraya gelip kayıt olcam ?
-
http://w2.anadolu.edu.tr/aos/buro/buro.aspx
-
SeRDaR bunu yazdı
diplomanın aslıyla fotokopisinin götür yeterli onlar orada onaylıyıp sana geri veriyorlar aslının ben fotoğraf götürdüm almadılar boşa götürmüş oldum ama sen yinede götür
Ben askerlğimi yaptığım için terhis belgemi götürdüm baktılar tamamdedileraynen öyle oldu online kayıt formu ve diplomadan başka hiç bişi almadılar
-
* Fotoğraflı-İmzalı Form
* Internet Başvuru Belgesi
* Öğrenci Bilgi Formuşu 3 ü zaten aynı şey.. o kayıta başla deyip doldurduktan sonra bilgisayardan cıktısını alcagın şeyler. pdf dosyası..
askerlik 90 dogumlu ve daha erken tarihten istiyorlar diye duydum. ben tecil ettirmiştim verdim tecil kagıdını..
fotograf almadılar.. diplomanın fotokopisini çektir.. orda aslıyla beraber götür aslını sana kontrol edip geri vercekler.
-
Ben askerlik şubesine gittim belgeyi verdiler ama ek c2 belgesini mutlaka göndermen lazım dedi ama nereye oldugunu söylemedi kütüğe gönderiliyor değil mi o ?