Aöf Kayıt Yenileme Ücreti
-
aöf kayıt yenileme ücreti kaç lira olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben bi arkadaşımınkini yatırdım ama 200 ytl aldı benden banka dekontundada 200 lira tahsil edilmiştir diyo ama içimde sanki bi his var salak veznedar yanlışlık yaptı gibime geliyoo. kaç lira yatması gerekiyoo bileniinizz varmı acaba :)
bölüm yerel yönetimler
-
Bildiğim kadarıyla kişinin sınıfına ve aldığı ders sayısına göre belirleniyor o rakam.
Elinde dekont varsa ve üstünde ismi yazıyorsa arkadaşının sorun yok. Birde sitede kaydınız yenilenmiştir yazıyorsa tamamdır.
-
AmoR bunu yazdı:
-----------------------------Bildiğim kadarıyla kişinin sınıfına ve aldığı ders sayısına göre belirleniyor o rakam.
Elinde dekont varsa ve üstünde ismi yazıyorsa arkadaşının sorun yok. Birde sitede kaydınız yenilenmiştir yazıyorsa tamamdır.
-----------------------------
dekonntta herşey tmm gözüküyoo da ben veznedara güvenmiyom bi güvensizlik var sanki kesilecek hesapı eksik aldı ve sorun cıkacakmış gibime geliyoo. 2 gün sonrada aöf sitesinde OKEYi gözüküyoo. 2 gün beklicem en sağlamı ;)eyw kardeş yine
-
https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm
girer bakarsın burdan harçlar bölümünde
-
265 lira ödedim yaw.Bu ne normal üni parası veriyorum be karşılığında ne veriyorlar ki istiyorlar bu parayı..
-
Ya arkadaşım her bölümün ve her sınıfın ayrı ayrı ücretleri var ben mesela 4. sınıf kamu yön 1. taksitim 225 lira 2.si ise 219 lira sende sana gelen kayıt yenileme formunu adam gibi oku böyle boşuna sıkıntı çekip netten arama yapma.
