folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Kayıt Yenileme Ücreti

Aöf Kayıt Yenileme Ücreti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aöf kayıt yenileme ücreti kaç lira olduğu hakkında bilgisi olan varmı ben bi arkadaşımınkini yatırdım ama 200 ytl aldı benden banka dekontundada 200 lira tahsil edilmiştir diyo ama içimde sanki bi his var salak veznedar yanlışlık yaptı gibime geliyoo. kaç lira yatması gerekiyoo bileniinizz varmı acaba :)

bölüm yerel yönetimler

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla kişinin sınıfına ve aldığı ders sayısına göre belirleniyor o rakam. 

Elinde dekont varsa ve üstünde ismi yazıyorsa arkadaşının sorun yok. Birde sitede kaydınız yenilenmiştir yazıyorsa tamamdır. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Bildiğim kadarıyla kişinin sınıfına ve aldığı ders sayısına göre belirleniyor o rakam. 

Elinde dekont varsa ve üstünde ismi yazıyorsa arkadaşının sorun yok. Birde sitede kaydınız yenilenmiştir yazıyorsa tamamdır. 

-----------------------------
    dekonntta herşey tmm gözüküyoo da ben veznedara güvenmiyom bi güvensizlik var sanki kesilecek hesapı eksik aldı ve sorun cıkacakmış gibime geliyoo. 2 gün sonrada aöf sitesinde OKEYi gözüküyoo. 2 gün beklicem en sağlamı  ;)

eyw kardeş yine

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm

girer bakarsın burdan harçlar bölümünde

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    265 lira ödedim yaw.Bu ne normal üni parası veriyorum be karşılığında ne veriyorlar ki istiyorlar bu parayı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Ya arkadaşım her bölümün ve her sınıfın ayrı ayrı ücretleri var ben mesela 4. sınıf kamu yön 1. taksitim 225 lira 2.si ise 219 lira sende sana gelen kayıt yenileme formunu adam gibi oku böyle boşuna sıkıntı çekip netten arama yapma.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 1464 Toplam Mesaj: 6