AÖF Kayıtları Hk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Beyler etrafımda çok okuyan var soruyorum bilmiyoz ki diyolar neye okuyorlar anlamadım. 

Bu sene aöf'e kaydolacağım. Eylülde mi ne kayıtlar başlıyormuş. Ama öncesinde bi ön-kayıt gibi mevzuu varmış. 

Hiç bilgim yok bu konularda. Bilgisi olan aydınlatabilir mi ne yapacağız :) 

ne diyon?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Tarihler açıldığında 

kayit.anadolu.edu.tr den ilk defa kayıt var ön kaydı yaptırıp paranı ödeyip ilgili evraklarla büroya gideceksin

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ar0fer
    Ar0fer's avatar
    Erkek

Aöf destek hattı bu konuda güzel destek veriyor, direk orayı ara bence.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Hocalar bende başka bir konu açmadan bu başlık altındarumu sorayım.  Ben 4 yıllık örgün eğitim veren bir bölümde kayıtlıyım. Şimdi aöf den tarih bölümüne kayt yaptırmak istiyorum. Bazı arkadaşlar bana bu bölümün kontenjanlı olduğunu ve okuduğum bölümü bırakmadan tarih bölümüne kayıt yaptıramayacağımı söyledi. İnternette biraz araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Nedir ne değildir beni aydınlatırsanız sevinirim.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

amk ne kas kafalıyım lan 

tercihleri kaçırmışım amk. beyler, ek tercihler falan varmış girebiliyor muyuz? durum nedir? girebilme şansı felan? 

ne diyon?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bende geçen sene kayıt yaptırdım. Fakat hiç sınavlara vs gitmedim.Sınıfta kaldım sanırım. Eylülde kayıt parasını yatırsam yeterli olur mu önümüzdeki dönem açıköğretim okumak için ? 

mkyb tarafından 21/Tem/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

Bende geçen sene kayıt yaptırdım. Fakat hiç sınavlara vs gitmedim.Sınıfta kaldım sanırım. Eylülde kayıt parasını yatırsam yeterli olur mu önümüzdeki dönem açıköğretim okumak için ? 

abi sen bana bi cevap ver :D 

ne diyon?
Toplam Hit: 901 Toplam Mesaj: 7