AÖF Kayıtları Hk
-
Beyler etrafımda çok okuyan var soruyorum bilmiyoz ki diyolar neye okuyorlar anlamadım.
Bu sene aöf'e kaydolacağım. Eylülde mi ne kayıtlar başlıyormuş. Ama öncesinde bi ön-kayıt gibi mevzuu varmış.
Hiç bilgim yok bu konularda. Bilgisi olan aydınlatabilir mi ne yapacağız :)
-
Tarihler açıldığında
kayit.anadolu.edu.tr den ilk defa kayıt var ön kaydı yaptırıp paranı ödeyip ilgili evraklarla büroya gideceksin
-
Aöf destek hattı bu konuda güzel destek veriyor, direk orayı ara bence.
-
Hocalar bende başka bir konu açmadan bu başlık altındarumu sorayım. Ben 4 yıllık örgün eğitim veren bir bölümde kayıtlıyım. Şimdi aöf den tarih bölümüne kayt yaptırmak istiyorum. Bazı arkadaşlar bana bu bölümün kontenjanlı olduğunu ve okuduğum bölümü bırakmadan tarih bölümüne kayıt yaptıramayacağımı söyledi. İnternette biraz araştırma yaptım ama bir cevap bulamadım. Nedir ne değildir beni aydınlatırsanız sevinirim.
-
amk ne kas kafalıyım lan
tercihleri kaçırmışım amk. beyler, ek tercihler falan varmış girebiliyor muyuz? durum nedir? girebilme şansı felan?
-
Bende geçen sene kayıt yaptırdım. Fakat hiç sınavlara vs gitmedim.Sınıfta kaldım sanırım. Eylülde kayıt parasını yatırsam yeterli olur mu önümüzdeki dönem açıköğretim okumak için ?
mkyb tarafından 21/Tem/14 00:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Bende geçen sene kayıt yaptırdım. Fakat hiç sınavlara vs gitmedim.Sınıfta kaldım sanırım. Eylülde kayıt parasını yatırsam yeterli olur mu önümüzdeki dönem açıköğretim okumak için ?
abi sen bana bi cevap ver :D