Aöf Kimlik Kartımı Aldım Vakıf Bank Yazıyor
-
Hocalar acikogretim kimlik kartımı aldım vakıfbank vermis simdi bu kartı bankomat gibi kullanabiliyormuyuz? Sifre falanda vermisler soktum atmye bloke diyor ama acıklamadada actırırın bankada diyo
-
İstersen Vakıf bank banka kartıda oluyor o kart.Vakıfbank müşteri gelsin diye yapmış.Hesap açtırman lazım yoksa atm'de kullanamazsın.Aylık 5 lira hesap işletim ücreti alıyorlar o yüzden siktir et.
-
Citizen bunu yazdı
İstersen Vakıf bank banka kartıda oluyor o kart.Vakıfbank müşteri gelsin diye yapmış.Hesap açtırman lazım yoksa atm'de kullanamazsın.Aylık 5 lira hesap işletim ücreti alıyorlar o yüzden siktir et.
önemli nokta kesınlıkle işe yaramaz bizim üni hiç yanaşmıyor adı yazıyo yeter valla cok memnun um herhangı bir banka ile boyle bişe yapmamasına
-
girme o işe ota suya para istiyorlar. İptal ettir. Yakında kredi kartıda gönderirler.
-
9'undan sonra veriyorlardı bende gidip alayım yarın. Banka işlerine hiç girme ihtiyacın var ise gider normal hesap açtırırsın daha iyi bankalarda.
-
aöf sınavına kimliksiz giremiyoruz değilmi :).
-
erngnctrk bunu yazdı
aöf sınavına kimliksiz giremiyoruz değilmi :).
ilk sefer sınava giriş kağıdıyla girmeye izin verdiler diye biliyorum.zaten sıfır bilgiyle giricem sınava kitabın yüzüne bakmadım.sallayıp çıkarım.
-
benim kimliktede yeni bandrol yok. bi sorun olur mu acaba?