folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Kimlik Kartımı Aldım Vakıf Bank Yazıyor

Aöf Kimlik Kartımı Aldım Vakıf Bank Yazıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar acikogretim kimlik kartımı aldım vakıfbank vermis simdi bu kartı bankomat gibi kullanabiliyormuyuz? Sifre falanda vermisler soktum atmye bloke diyor ama acıklamadada actırırın bankada diyo

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İstersen Vakıf bank banka kartıda oluyor o kart.Vakıfbank müşteri gelsin diye yapmış.Hesap açtırman lazım yoksa atm'de kullanamazsın.Aylık 5 lira hesap işletim ücreti alıyorlar o yüzden siktir et.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İstersen Vakıf bank banka kartıda oluyor o kart.Vakıfbank müşteri gelsin diye yapmış.Hesap açtırman lazım yoksa atm'de kullanamazsın.Aylık 5 lira hesap işletim ücreti alıyorlar o yüzden siktir et.

önemli nokta  kesınlıkle işe yaramaz bizim üni hiç yanaşmıyor adı yazıyo yeter valla cok memnun um herhangı bir banka ile boyle bişe yapmamasına 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

girme o işe ota suya para istiyorlar. İptal ettir. Yakında kredi kartıda gönderirler.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

9'undan sonra veriyorlardı bende gidip alayım yarın. Banka işlerine hiç girme ihtiyacın var ise gider normal hesap açtırırsın daha iyi bankalarda.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

aöf sınavına kimliksiz giremiyoruz değilmi :).

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    erngnctrk bunu yazdı

aöf sınavına kimliksiz giremiyoruz değilmi :).

ilk sefer sınava giriş kağıdıyla girmeye izin verdiler diye biliyorum.zaten sıfır bilgiyle giricem sınava kitabın yüzüne bakmadım.sallayıp çıkarım.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

benim kimliktede yeni bandrol yok. bi sorun olur mu acaba?

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 8