folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Kitapları

Aöf Kitapları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

sevgili müritler 

eğer aöf nin werdiği kitaplar çok kalın diyorsanız

şöle bir kitaplara baş wurun her kırtasiyede olan kitap aöf murat yayınları bu kitabı her alan sınıf atlıyo

murat yayınları

• 1 sınıf
    • 2 sınıf
    • 3 sınıf
    • 4 sınıf

eğer okul kitapların dan anlayamıyosanı bu kitabı mutlaka alın bu kitabı kısaltmış sınıf sınıf ayrılmış

emeğe saygı...

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    Memati92 bunu yazdı:
    -----------------------------

sevgili müritler 

eğer aöf nin werdiği kitaplar çok kalın diyorsanız

şöle bir kitaplara baş wurun her kırtasiyede olan kitap aöf murat yayınları bu kitabı her alan sınıf atlıyo

murat yayınları

• 1 sınıf
    • 2 sınıf
    • 3 sınıf
    • 4 sınıf

eğer okul kitapların dan anlayamıyosanı bu kitabı mutlaka alın bu kitabı kısaltmış sınıf sınıf ayrılmış

emeğe saygı...

-----------------------------

Bizim imzaya ihtiyacımız yok...Biz adımızı duyana imzamızı çakmışızdır... Şeref Ekmek Bulamazken, Şerefsiz Fırın Açıyor amk. mehmetkoc_92@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Aöf'nin kendi sunduğu kitaplar super.

Özellikle Genel Matematik ve İktisada Giriş çok iyi. Gerek anlatımıyla gerek kalitesiyle. Bence başka kaynağa ihtiyacınız olmaz. Ayrıca özet kısımlarıda var arka sayfalarda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    murat yayınları var birde yargı yayınlarının var ikiside iyi kitaplar ama her alanın sınıf geçtiği soğru değil

Adsense Gelirli Siteler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    egem net aldım geçen sene çaktım :D murat yayınlarına çalıştım geçtim egemnet almayın kesinlikle kitabın aynen özeti noktası virgülüne  :) murat yayınları en iyisi ve en bilineni.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    ya aslında çalışmaya bağlı yani ben fikrimi sundum gerisi isteğe kalmış.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek
    bizim ailede 3 kişi aöf ye gidio hepsi murat yayınlarını kullanıyo onlar çok memnun vallah

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memati92
    Memati92's avatar
    Erkek

ya tabiki her alan sınıf atlıyamaz

eğer alıpta kitaba doğrudüzgün çalışmazlarsa kalırlar

ama alıpta çok iyi çalışırlarsa geçerler çalışıp çalışmamaya bağlı...

Toplam Hit: 925 Toplam Mesaj: 8