folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Aöf Sınav Günleri Eziyeti

Aöf Sınav Günleri Eziyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

Müridler bildiğiniz üzere bu günlerde insanları balık istifi gibi üst üste dizilmek zorunda bırakıyorlar. Konuyla ilgili, ilgili yere bir kaç şey  yazarsanız belki önlem mahiyetinde seferleri arttırırlar. İlginiz için teşekkürler

edit bu arada tarih 9-10 şubat, sınav saatleri 9:30 ve 14:00 belirtirsek daha iyi olur kanısındayım

iett@iett.gov.tr      

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben şöyle bir şey gönderdim düzeltme gereği duyarsanız yahut kullanmak isterseniz taslak olabilir.

Sayın İETT yetkilileri, bildiğiniz üzere 9-10 şubat tarihlerinde, 9:30 ve 14:00 saatlerinde ESKİŞEHİR ANADOLU ÜNİVERSİTESİ'NİN sınavları var. Bu günlerde iett sefer sayıları arttırılmadığı için pek çok insan sınavına geç kalmakta, yetişenler de büyük bir hengameyle otobüslerde sıkış tıkış, insanlık onuruna yakışmayacak bir şekilde yolculuk etmek zorunda kalmakta. Tekerrüre düşmemek için yapıcı çalışmalarınızla gerekli tedbirleri almanızı rica ediyorum. İyi günler hayırlı çalışmalar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

kimse mi bir şey yazmadı arkadaş. Keşke provoke edici bir başlık açaydım en azından daha çok ilgi görürdü

edit proveke=>provoke

MaTRiXe tarafından 06/Şub/13 20:13 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gebze izmit koop : ayakta yer bulabilirsen şanslısın :)

şöförler kentkart okuyan sistemi kapatıyorlar o gün paraları cebe indiriyor ibneler...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Maili okuyorlar mı da?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Yolluyorum mail :)

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

0800 lü no ları aslında direk orayı armak gerek hatta orada çalışan tanıdık da vardı heralde swordfish bilir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

İETT'nin sitesinde sorun var başvuru yapamıyorum :)

Bence çektiğimiz eziyette Anadolu Üniversitesinin suçu daha büyük.

İnsanları evlerine yakın okullarda sınava sokmaları gerekirken bu ibneler bölümlere göre random yerlere gönderiyor. 

Biz 4 kişi aynı bölümdeyiz ve bahçelievler bürosundayız. Oturduğumuz ilçeler farklı ama her sınava ya aynı okulda yada yanyana okullarda giriyoruz.

Zaten kişiye özel kitapçık uygulaması var. Üniversiteye de başvuruda bulunsak, herkezi evine mümkün olduğunca yakın okullarda, ulaşım ve öğleden sonraki oturum gözeterek yerleştirmelerini daha iyi olmazmı?

arbeit macht frei
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Balyoz99 bunu yazdı

İETT'nin sitesinde sorun var başvuru yapamıyorum :)

Bence çektiğimiz eziyette Anadolu Üniversitesinin suçu daha büyük.

İnsanları evlerine yakın okullarda sınava sokmaları gerekirken bu ibneler bölümlere göre random yerlere gönderiyor. 

Biz 4 kişi aynı bölümdeyiz ve bahçelievler bürosundayız. Oturduğumuz ilçeler farklı ama her sınava ya aynı okulda yada yanyana okullarda giriyoruz.

Zaten kişiye özel kitapçık uygulaması var. Üniversiteye de başvuruda bulunsak, herkezi evine mümkün olduğunca yakın okullarda, ulaşım ve öğleden sonraki oturum gözeterek yerleştirmelerini daha iyi olmazmı?

bunu bilirlerse olası bir kopya çekme ihtimali yüksek ama onuda dşünemk gerek sana en yakınında kaç lise okul vardır ihtimal dahda düştüğünden oradan bir hoca ayarlaman yada okula kopya koyman vsvs gibib ihtimaller fazlalaşıyor örneğin benim evime yakın aynı semt içinde 4 lise 4 okul var ve ben istanbul gibi bir yerdeyim birde diğer illerde bu oran daha düşük ??

ki güneydoğudaki okullarda aöf sınavlarındaki öysm sınavlarındaki kopya skandalları malum

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

gebze izmit koop : ayakta yer bulabilirsen şanslısın :)

şöförler kentkart okuyan sistemi kapatıyorlar o gün paraları cebe indiriyor ibneler...

basalım şikayeti plaka gün vs bunları not edin hocam, seyahat boyunca tandığınız biri varsa o da etsin belki birşey olur bilmiyorum. İnsanları böyle sömürmeye hakları yok

Toplam Hit: 1013 Toplam Mesaj: 10