Aöf Sınav Yeri Seçme?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Merhaba müridler aöf' e bu sene kaydoldum ailem istanbulda ben izmirdeyim iş bulamadığım için istanbula dönmeyi düşünüyorum şimdi bu sene aöf'e kayıt oldum sınav yerini istanbulu seçmek istiyorum nezaman yer seçimi başlıyor? mesela bu ocak ayında burda izmirde girdim sınava şubat sınavında değiştirebiliyormuyum sınav yerini? bilgisi olan varsa çok makbule geçer teşekkürler şimdiden

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek
    hocam ocakta olacak sınav için sınav yerleri açıklandı.Büyük ihtimal hazirandaki sınav için istanbulu seçebilirsin.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı
    hocam ocakta olacak sınav için sınav yerleri açıklandı.Büyük ihtimal hazirandaki sınav için istanbulu seçebilirsin.

açıklandımı aboow şubattadamı burdayız yani :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

hssktr ben daha hiç sınava falan girmedim. nereden görcez bi sonraki sınav tarihi falan ne zaman :/

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

sınav takvimi : 

SINAV ADI SINAV TÜRÜ TARİH  

Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Programları Güz Dönemi Ara Sınavı 05 - 06 Ocak 2013    
    Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Programları Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09 - 10 Şubat 2013    

Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Programları Bahar Dönemi Ara Sınavı 04 - 05 Mayıs 2013    
    Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Programları Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01 - 02 Haziran 2013  

sınav yerlerini falan da https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx adresinden giriş yapıp öğrenebilirsin. tabi bürodan şifre almışsan.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 1059 Toplam Mesaj: 5