folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aof Sınavları (Kredili) Sınavlardaki Soru Sayısı

Aof Sınavları (Kredili) Sınavlardaki Soru Sayısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

arkadaşlar işletme 4.sınıf öğrencisiyim; anadolu.edu.tr den gerek google dan bayağı bir araştırma yaptım fakat, bir türlü bulamadım. sorun şu

hangi üniteden kaç soru gelecek ? 

örneğin işletme bölümü 4. sınıf denetim dersi vize 1-4 ; final 1-8 üniteden sorumluyuz. vizede hangi üniteden kaç soru gelecek veya toplamda her bir dersten kaç soru gelecek ? bileniniz varsa bir yardımcı olsun. 

diğer bir sorumda bu bölümde okuyan arkadaşlar varsa iktisat ta olabilir (alttan hiç dersi olmayanlar)

aof öğrenci sistemi otomatik olarak

TÜR201U TÜRK DİLİ 1 3,00 - - 0,00  
    İŞL301U ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 4,00 - - 0,00  
    İŞL201U İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 4,00 - - 0,00  
    İŞL405U STRATEJİK YÖNETİM 1 5,00 - - 0,00  
    İŞL403U SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 5,00 - - 0,00  
    İŞL401U DENETİM 5,00 - - 0,00  
    bana bu dersleri vermiş bende parayı yatırdım kayıt yaptırdım. Almadığım bir ders yoktur değilmi ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

30'ar diye biliyorum.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

bu forumda aof de okuyan bir sürü arkadaşımız vardı , ne oldu onlara :) ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

ılk once bıldıgım soruyu yanıtlayım aynı derslerı banada önerdi aöf ben onun harıcı 4 ders daha ekledım ects puanım yettıgınce aldım yanı

hangı unıteden ne kadar soru cıkar soruna ıse sunu dıyebılırım oncekı sıstemdede söylemıyorlardı bılıyorum buyuk ıhtımal esıt dagıtırlar 1 2 soru oynar

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

sorduğun soruyu aöf'ye mail atarak öğrenebilirsin eğer kılavuzlarda yazmıyorsa ki yazmıyo galiba

kaç soru çıkacağını kesin olarak bilmemiz zor çünkü işletme kredili sistemin sınavına giren ilk öğrenciler olarak tarihe geçiyoruz :D

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

ben aof burosuna gidip sordum. böyle böyle diye ben direk para yatırdım. alttan hiç dersim yok. ingilizce 3-4 alacakmıyız diye sistemden bakabilirmisiniz dedim. ingilizce 1 ve ingilizce 3 muafsınız denildi. Peki almadığım ders varmı dedim, yok dediler. yarın nasipse eksik kitap var onu temin etmeye çalışacam büroya geldiyse tabi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/Login.aspx  den sisteme giriş yapın. yukarda solda mazeretli ders ekleme işlemlerine tıklayın. alt tarafta seçebileceğiniz ders varsa ekleyebiliyorsanız ekleyin kaydet yapın. ders yoksa. size verilen dersleri almak zorundasınız. sorular değişiyor 30,26,24 gibi. kredili sistemle ilgili takıldığınız bir konu varsa yardımcı olmaya calısırım elimden geldiği kadar. Gecen sene adalete yazıldım pat bize vurdu sistem.ama memnunuz.çan sistemi var.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 1326 Toplam Mesaj: 7