folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aöf Sorusu Acil Yardım

Aöf Sorusu Acil Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

Herkese iyi akşamlar millet. Ben Bu Sene 3. Sınıfı bu sene tekrar ettim geçen sene 3 ders bu sene 1 ders verdim yani toplamda bu sene 4 ders verdim. Ben  4. sınıfa geçtim mi ? geçtiysem alttaki 2 ders bu seneki dersler gibi mi görülecek ? saolun şimdiden

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

2 derse kadar verdiysen geçmişsindir 4 e..alttan 2 ders alarak..

nasıl bu seneki gibi mi görülcek anlamadım alttan aldığın dersler aynı işte aynı konulara çalışıcan.. :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telos00
    telos00's avatar
    Erkek

Sosyopat bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkese iyi akşamlar millet. Ben Bu Sene 3. Sınıfı bu sene tekrar ettim geçen sene 3 ders bu sene 1 ders verdim yani toplamda bu sene 4 ders verdim. Ben  4. sınıfa geçtim mi ? geçtiysem alttaki 2 ders bu seneki dersler gibi mi görülecek ? saolun şimdiden

normalde 7 ders var ama sen 2 yıllık tan gecis yapmıs olmalısın evet 4 sınıf oldun ama 2 dersin alt tan kalmış oldu bu sene sende zaten turk dili yok o yuzden 6 +2 olacak umarım anlatabilmişimdir :-)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

2 derse kadar verdiysen geçmişsindir 4 e..alttan 2 ders alarak..

nasıl bu seneki gibi mi görülcek anlamadım alttan aldığın dersler aynı işte aynı konulara çalışıcan.. :))

yok yok o anlamda diil :) yani toplam 8 dersim varmış gibi olcak dimi :)

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

telos00 bunu yazdı:

Sosyopat bunu yazdı:

normalde 7 ders var ama sen 2 yıllık tan gecis yapmıs olmalısın evet 4 sınıf oldun ama 2 dersin alt tan kalmış oldu bu sene sende zaten turk dili yok o yuzden 6 +2 olacak umarım anlatabilmişimdir :-)

anladım hocam cok saol yani tekrar olsada farketmiyor 8 dersim oluyor ve verince biticek inş.

Toplam Hit: 827 Toplam Mesaj: 5