AÖF Tek Ders Müjdesi
-
Hocalar hadi gözünüz aydın ben bitirdim darısı sızın başınıza inşallah.
AÖF öğrencilerine tek ders sınavı
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, AÖF için tek ders sınavının 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacağını açıkladı.
Çetinsaya, Twitter'den yaptığı açıklamada, "Sevgili AÖF öğrencileri, mezun durumdaki öğrenciler için tek ders sınavı 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van'da ve yurt dışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya-Köln ile Azerbaycan-Bakü’de yapılacak. Yaklaşık 50 bin öğrencinin girmesi beklenen sınav, toplamda 550 ders için gerçekleştirilecek. Sınava mezun olabilmesi için tek dersi kalan öğrenciler girebilecek.
-
Anadolu Üniversitesi'nin Resmi açıklamasıdır değerli müridler hayırlı olsun
eagleofcondor tarafından 19/Haz/13 13:22 tarihinde düzenlenmiştir -
ben şu tek ders sınavını hakkaten anlamıyom. mesela son 3 ders sınavı falan olsa neyse.
-
yaz dönemi 1 ders güz dönemi 1 dersden kalanlar girebilecek mi acaba 24 haziranı bekleyip görelim
-
cemnet bunu yazdı
yaz dönemi 1 ders güz dönemi 1 dersden kalanlar girebilecek mi acaba 24 haziranı bekleyip görelim
Aöf dönemlik kredili sisteme geçtiği için 2 ders olarak sayılıyor hocam malesef sınava gıremıyosun bıldığim kadarıyla.
-
diğer kaldıklarımız kalsın biz yine tek dersden girseydik iyiydi belki kurtarırdık :)