Aöf Uluslararası İlişkiler Sınavlara Nasıl Hazırlık Yapmalı
-
Sınavlara hazırlanmaya basladım ama elimde kaynak ve döküman çok zayıf , nasıl çalışmalı ne yapmalı , aöfün verdiği kitaplar ansiplopediye benziyor aynı.
Dersler bunlar varmı benim gibi giricek uluslararası ilişkilerden sınava
Sorumlu Olduğunuz Dersler • İKT311U - ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ • ULİ303U - İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ • ULİ305U - KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER • SİY303U - ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET • HUK101U - HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI • SİY301U - BALKANLAR'DA SİYASET • ULİ301U - STRATEJİ VE GÜVENLİK • TAR119U - SİYASİ TARİH 1 • İKT103U - İKTİSADA GİRİŞ 1 -
Ben de merak ettim şimdi... Seneye ben de yan dal okuyacağım...
-
up yokmu aöfcü uluslararası öğrencisi
-
Ben de merak ettim:maksat up olsun.
-
tüm dersler soru bankaları var onlardan kullan yayın çokta farketmez faydalı olacaktır.
-
arcsinx bunu yazdı
tüm dersler soru bankaları var onlardan kullan yayın çokta farketmez faydalı olacaktır.
karacan , murat yayınları iyi diyorlar hocam
-
bende aynı bölüm aynı dersler var
banada konu anlatım videoları lazım varmı elinde kaynak site olan
Murat yayıncılıktan kitap aldım bi tek strateji ve güvenlik yok ayrıyetten videolu anlatım bulmadan iktisat 3. 4. ünitelere çalışmam acaip zor.
iktisada giriş 1 in 2 ünitesi bitti çalıştım
hukuk temel kavramları bitti çalıştım
uluslar arası iktisat teorisi 1 ünite çalıştım
• İKT311U - ULUSLARARASI İKTİSAT TEORİSİ • ULİ303U - İNSAN HAKLARI VE DEMOKRATİKLEŞME SÜRECİ • ULİ305U - KARŞILAŞTIRMALI SİYASAL SİSTEMLER • SİY303U - ORTA ASYA VE KAFKASLARDA SİYASET • HUK101U - HUKUKUN TEMEL KAVRAMLARI Salon : 2.KAT 207 NOLU SINIF Salon No : 8916209 Sıra No : 15
ArduouS tarafından 28/Ara/12 21:07 tarihinde düzenlenmiştirSorumlu Olduğunuz Dersler Kitapçık Kodu : 2515 • SİY301U - BALKANLAR'DA SİYASET • ULİ301U - STRATEJİ VE GÜVENLİK • TAR119U - SİYASİ TARİH 1 • İKT103U - İKTİSADA GİRİŞ 1 Salon : 2.KAT 05 NOLU SINIF Salon No : 8916412 Sıra No : 4