Aöf "Uyarı" Nedir?
-
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum 2013 1 2,310 2,310 Başarılı 2013 2 1,490 1,900 Uyarı -
"ayagını denk al" eğer güz donemınde not ortalamanı 2,50 yapmazsan bu resimde gördüğün ingilizce 2 den tekrar sınava alırım seni
eğer 2,50 yaparsan ingilizce 2yi geçmişsin sayarım ;)
-
hocam peki ff leri ne zaman veriyorum, seneye tüm dersleri alabiliyo muyum? bunlar artı olarak mı geliyo, okul uzuyo mu ?
-
jelwy bunu yazdı
hocam peki ff leri ne zaman veriyorum, seneye tüm dersleri alabiliyo muyum? bunlar artı olarak mı geliyo, okul uzuyo mu ?
ff'leri de seneye baharda alacaksın. kısacası kaldıgın her dersi kendi donemınde alırsın. erken alma sansın yok.
+ olarak değil oncelikle bu ff'ler direk sisteme ekleniyor silme şansın yok, yer kalırsada üst sınıftan ders ekliyorsun.
bu ffler 11 kredi yapıyor, 34kredilik daha ders ekleyeceksin. kaç dersin varsa işte. alabilirsen ve geçersen seneye mezun olursun tabi
-
eyvallah hocam cok tseekkur ederim rahatladım :)
-
selam hocalar konuyu baltalamak gibi olmasında bir soru soracaktım;
ben 2011 senesnde aöf kayıt oldum bu sene ilk defa bahar dönemi sınavlarına girdim atılmadan önce daha kaç senem var sınavlara giremiyorum yurt dışında olduğum için.
-
nights_judge bunu yazdı
"ayagını denk al" eğer güz donemınde not ortalamanı 2,50 yapmazsan bu resimde gördüğün ingilizce 2 den tekrar sınava alırım seni
eğer 2,50 yaparsan ingilizce 2yi geçmişsin sayarım ;)
2,50 yapmasına gerek yok 2,00 la geçmis olur ff üstü derslerinden cc altına kadar olanlardan tabi cc ve üstü ise gecmis sayılır
gowand tarafından 22/Haz/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir -
AnilCarkci bunu yazdı
selam hocalar konuyu baltalamak gibi olmasında bir soru soracaktım;
ben 2011 senesnde aöf kayıt oldum bu sene ilk defa bahar dönemi sınavlarına girdim atılmadan önce daha kaç senem var sınavlara giremiyorum yurt dışında olduğum için.
hoca sen 444 10 26yı ara tcni söyle baksınlar sistemden durumuna nedir ne değildir soylesinler