Aöf "Uyarı" Nedir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

durum nedir arkadaşlar bilgisi olanlar aydınlatırsa rahatlayacağım :((

ADL102U HUKUK DİLİ VE ADLİ YAZIŞMALAR 4.0 55 - - - - - - 55 55.00 CB
    ADL104U İDARİ YARGI 4.0 20 - - - - - - 30 27.00 FF
    ADL106U İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ 4.0 50 - - - - - - 50 50.00 CC
    ADL108U KALEM MEVZUATI 4.0 85 - - - - - - 45 57.00 CB
    BİL102U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ II 3.0 30 - - - - - - 35 33.50 FF
    HUK102U İNFAZ HUKUKU 4.0 75 - - - - - - 60 64.50 BA
    HUK106U MEDENİ HUKUK II 4.0 45 - - - - - - 20 27.50 FF
    İNG102U İNGİLİZCE II 3.0 35 - - - - - - 40 38.50 CD

Öğretim YılıDönemDönem Not Ort.Genel Not Ort.Durum
    2013 1 2,310 2,310 Başarılı
    2013 2 1,490 1,900 Uyarı

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

"ayagını denk al" eğer güz donemınde not ortalamanı 2,50 yapmazsan bu resimde gördüğün ingilizce 2 den tekrar sınava alırım seni

eğer 2,50 yaparsan ingilizce 2yi geçmişsin sayarım ;)

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

hocam peki ff leri ne zaman veriyorum, seneye tüm dersleri alabiliyo muyum? bunlar artı olarak mı geliyo, okul uzuyo mu ? 

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    jelwy bunu yazdı

hocam peki ff leri ne zaman veriyorum, seneye tüm dersleri alabiliyo muyum? bunlar artı olarak mı geliyo, okul uzuyo mu ? 

ff'leri de seneye baharda alacaksın. kısacası kaldıgın her dersi kendi donemınde alırsın. erken alma sansın yok.

+ olarak değil oncelikle bu ff'ler direk sisteme ekleniyor silme şansın yok, yer kalırsada üst sınıftan ders ekliyorsun.

bu ffler 11 kredi yapıyor, 34kredilik daha ders ekleyeceksin. kaç dersin varsa işte. alabilirsen ve geçersen seneye mezun olursun tabi

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

eyvallah hocam cok tseekkur ederim rahatladım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anil
    anil's avatar
    Erkek

selam hocalar konuyu baltalamak gibi olmasında bir soru soracaktım;

ben 2011 senesnde aöf kayıt oldum  bu sene ilk defa bahar dönemi sınavlarına girdim atılmadan önce daha kaç senem var   sınavlara giremiyorum yurt dışında olduğum için.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı

"ayagını denk al" eğer güz donemınde not ortalamanı 2,50 yapmazsan bu resimde gördüğün ingilizce 2 den tekrar sınava alırım seni

eğer 2,50 yaparsan ingilizce 2yi geçmişsin sayarım ;)

2,50 yapmasına gerek yok 2,00 la geçmis olur ff üstü derslerinden cc altına kadar olanlardan tabi cc ve üstü ise gecmis sayılır

gowand tarafından 22/Haz/14 22:52 tarihinde düzenlenmiştir

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    AnilCarkci bunu yazdı

selam hocalar konuyu baltalamak gibi olmasında bir soru soracaktım;

ben 2011 senesnde aöf kayıt oldum  bu sene ilk defa bahar dönemi sınavlarına girdim atılmadan önce daha kaç senem var   sınavlara giremiyorum yurt dışında olduğum için.

hoca sen 444 10 26yı ara tcni söyle baksınlar sistemden durumuna nedir ne değildir soylesinler 

Toplam Hit: 808 Toplam Mesaj: 8