Aöf'den Örgüne Geçiş ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

s.a müridler bi ara Aöf 'den örgüne geciş filan mevzulari olmustu konu hakkinda bilgisi olan varmi 

birde aöf okuyanlar normal örgün ögrencilerin gördügü derse girebiliyormus diye duydum ?

asdasdsa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:
    -----------------------------

s.a müridler bi ara Aöf 'den örgüne geciş filan mevzulari olmustu konu hakkinda bilgisi olan varmi 

birde aöf okuyanlar normal örgün ögrencilerin gördügü derse girebiliyormus diye duydum ?

hocam örgünlerle ders görebilirsin hocalardan rica etsen alırlar ama aöfden örgüne geçiş hmm böle bişi varsa neden herkes öss ile tekrar tekrar uğraşsın?

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

byeren bunu yazdı:

hocam örgünlerle ders görebilirsin hocalardan rica etsen alırlar ama aöfden örgüne geçiş hmm böle bişi varsa neden herkes öss ile tekrar tekrar uğraşsın?

vizelerden önce resmi aciklama yapilmişti belli puani alan örgüne gecme hakki vs vs diye 

asdasdsa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

neyden kaç puan alman gerekiyor hocam? vizelerden fln mı? böyle birşeyin mümkünatı yok hocam ben ikinci öğretimden birinci öğretime geçemiyorum sen aöf den nasıl örgüne geçeceksin hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

al hocom haberi kendi gözlerinle gör istersen 

http://www.haber7.com/haber/20100111/AOFlilere-orgun-egitim-ve-burs-mujdesi.php

asdasdsa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hocam dikkat ettiysen orda yasa değişecek fln deniyor yaş iş kıyamet kopar o yasa cıkmaz...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

böyle bi mevzu var aofta okuyan arkadaşlar söylemişti hatta çok başarılı aof öğrencileri kontenjan eksiği olan üni lere geçiş için hak kazanabiliyormuş

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

Lathedarkman bunu yazdı:

böyle bi mevzu var aofta okuyan arkadaşlar söylemişti hatta çok başarılı aof öğrencileri kontenjan eksiği olan üni lere geçiş için hak kazanabiliyormuş

hocam nasıl olur ya saçmalamayın :s aöfnin tek espirisi uzaktan eğitim... ne başarısı tutturursan tuttur geçemezsin... ha şöyle bişi yapıyorlar aöfde okusalar bile eskişehire gidiyorlar orda orgün öğretim ile derslere girip cıkıyorlar ama sadece olay bundan ibaret... zaten diplomada açıköğretim fln yazmıyoki aldığında eskişehir anadolu üniv diploması alıyorsun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:

Lathedarkman bunu yazdı:

hocam nasıl olur ya saçmalamayın :s aöfnin tek espirisi uzaktan eğitim... ne başarısı tutturursan tuttur geçemezsin... ha şöyle bişi yapıyorlar aöfde okusalar bile eskişehire gidiyorlar orda orgün öğretim ile derslere girip cıkıyorlar ama sadece olay bundan ibaret... zaten diplomada açıköğretim fln yazmıyoki aldığında eskişehir anadolu üniv diploması alıyorsun...

hocam zaten bu dedıgını yapıyorlar suan "ha şöyle bişi yapıyorlar aöfde okusalar bile eskişehire gidiyorlar orda orgün öğretim ile derslere girip cıkıyorlar ama sadece olay bundan ibaret"...

Ama dedıklerı basarıyı tutturmak zor olsa gerekkı adam bole bırsey soyleme ıhtıyacı duymus.Olamıcak sey degıl ama cıdden zor,yasallaşması!

Allah büyüktür vesselam...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

byeren bunu yazdı:

evet hocam bende duydum eğer not ortalamam 80'in üzerinde ise geçebiliyormuşsun.

Toplam Hit: 1699 Toplam Mesaj: 10