folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aöf‘Lüler Üniversite Yemekhanesinde Yemek Yiyebilir Mi?

Aöf‘Lüler Üniversite Yemekhanesinde Yemek Yiyebilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aöf'lüler Üniversite Yemekhanesinde Yemek Yiyebilir mi?  hocalar, yerlerse diğerlerindenfarklı olarak kaç tl ye  yer

öğlenleri orada yemeyi düşünüyorumda

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bizim öğrenci Kartları sanıyorum ki eskişehirdekilerle aynı teoride aynı fiyattan Yemen lazım fakat yememen için özel düzenleme yaptılarsa bunu ancak AÖF bürolarını arayarak öğrenebilirsin hocam. Ege üniv in yemek hanesi hem ucuz hemde çok iyiydi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

aöf li olup üniversiteden bukadar faydalanmayı amaç edinen bir seni görüyorum.Helal,tebrik daha ne varsa o olsun.

arbeit macht frei
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Yersin tabii hocam 1. öğretim 2. öğretim açık öğretim ne fark eder ki sen de o üniversitenin öğrencisisin, bütün olanakları herkesle eşit koşullarda söke söke kullanmak hakkın. Ola ki açık öğretimcilere farklı muamele yapan bir yerdesindir, fakültene ve öğrenci kollektiflerine başvur hemen, öyle şey mi olur.

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hocam rezarvasyon sistemi var , kimlik bilgin ve şifrenle otomasyona girmeyi dene bir.

http://yemekhane.anadolu.edu.tr/yemekhane/index.xhtml

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

Rezervasyon yaptırmak zorundasın. Günlük yemek 1 TL Yapmazsan 5 TL den yiyosun + fikrim yok ama sana 2,5 TL de yazabilirler oyle bir fiyatta vardı yanlış hatırlamıyorsam

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    1234567B bunu yazdı

aöf li olup üniversiteden bukadar faydalanmayı amaç edinen bir seni görüyorum.Helal,tebrik daha ne varsa o olsun.

O kadar harç parası ödüyor bırak yararlarsın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sanalcaptan bunu yazdı
    1234567B bunu yazdı

O kadar harç parası ödüyor bırak yararlarsın

Aynen hocam daha yeni 205 tl yatırdım şimdi geldim eve dışardan yemeyeyim diye makarnaya talim. Babamın yemeklerini özledim(bizim evde yemekleri babam yapar) :)

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Bizim okulda(itü) yemekhane de liseliler bile yemek yiyor, okula girdikten sonra yemekhanede herhangi bir ayrım yapılmıyor. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    zigor bunu yazdı

Bizim okulda(itü) yemekhane de liseliler bile yemek yiyor, okula girdikten sonra yemekhanede herhangi bir ayrım yapılmıyor. 

yemekhane kapısında kart basmıyormusunuz hocam ? çarklara

Toplam Hit: 1452 Toplam Mesaj: 10