Aöf‘Lüler Üniversite Yemekhanesinde Yemek Yiyebilir Mi?
-
Aöf'lüler Üniversite Yemekhanesinde Yemek Yiyebilir mi? hocalar, yerlerse diğerlerindenfarklı olarak kaç tl ye yer
öğlenleri orada yemeyi düşünüyorumda
-
Bizim öğrenci Kartları sanıyorum ki eskişehirdekilerle aynı teoride aynı fiyattan Yemen lazım fakat yememen için özel düzenleme yaptılarsa bunu ancak AÖF bürolarını arayarak öğrenebilirsin hocam. Ege üniv in yemek hanesi hem ucuz hemde çok iyiydi.
-
aöf li olup üniversiteden bukadar faydalanmayı amaç edinen bir seni görüyorum.Helal,tebrik daha ne varsa o olsun.
-
Yersin tabii hocam 1. öğretim 2. öğretim açık öğretim ne fark eder ki sen de o üniversitenin öğrencisisin, bütün olanakları herkesle eşit koşullarda söke söke kullanmak hakkın. Ola ki açık öğretimcilere farklı muamele yapan bir yerdesindir, fakültene ve öğrenci kollektiflerine başvur hemen, öyle şey mi olur.
-
hocam rezarvasyon sistemi var , kimlik bilgin ve şifrenle otomasyona girmeyi dene bir.
http://yemekhane.anadolu.edu.tr/yemekhane/index.xhtml
-
Rezervasyon yaptırmak zorundasın. Günlük yemek 1 TL Yapmazsan 5 TL den yiyosun + fikrim yok ama sana 2,5 TL de yazabilirler oyle bir fiyatta vardı yanlış hatırlamıyorsam
-
1234567B bunu yazdı
aöf li olup üniversiteden bukadar faydalanmayı amaç edinen bir seni görüyorum.Helal,tebrik daha ne varsa o olsun.
O kadar harç parası ödüyor bırak yararlarsın
-
Sanalcaptan bunu yazdı1234567B bunu yazdı
O kadar harç parası ödüyor bırak yararlarsın
Aynen hocam daha yeni 205 tl yatırdım şimdi geldim eve dışardan yemeyeyim diye makarnaya talim. Babamın yemeklerini özledim(bizim evde yemekleri babam yapar) :)
-
Bizim okulda(itü) yemekhane de liseliler bile yemek yiyor, okula girdikten sonra yemekhanede herhangi bir ayrım yapılmıyor.
-
zigor bunu yazdı
Bizim okulda(itü) yemekhane de liseliler bile yemek yiyor, okula girdikten sonra yemekhanede herhangi bir ayrım yapılmıyor.
yemekhane kapısında kart basmıyormusunuz hocam ? çarklara