Aol.Com Uzantılı Spam Mailler
-
Merhaba Müridler,
Nereden olduysa edu uzantılı mail adresim bir listeye eklenmiş. Sonrasında listeyi yöneten, bir çok listeye eklemiş. 2016 TÜRKİYE FİRMA REHBERİ - Tanıtım CD gibi başlıklarla mailler geliyor. Mail sektoreltanitim24@outlook.com'dan gelmiş. Yanıtlama adresi olarak da sektoreltanitim30@aol.com görünüyor. Mailin altında sektorel_cikar@aol.com a Remove başlıklı mail atın listeden çıkın diyor ama mailler iletilmiyor. Her gün benzer konu ve mail adresleriyle mail geliyor. Çözüm bilen var mı?
-
*@aol.com block list ekle ?
-
UTHO bunu yazdı
mailler outlook uzantılı geliyor, mail list'ler aol.com'dan. Bir de gördüğüm kadarıyla bu aol denen de outlook gibi bir hizmet sunuyor. Adamların kendi siteleri değil ki.
-
o emailleri atan kimse tebrik etmek istiyorum. Hatırladığım 2010'dan beri sürekli spam yapıyor.
-
uLtRaLoVeR bunu yazdıUTHO bunu yazdı
mailler outlook uzantılı geliyor, mail list'ler aol.com'dan. Bir de gördüğüm kadarıyla bu aol denen de outlook gibi bir hizmet sunuyor. Adamların kendi siteleri değil ki.
hocam hizmet aldığın mail sistemi nedir?
hotmail - gmail - vsvsvsvs
-
UTHO bunu yazdıuLtRaLoVeR bunu yazdıUTHO bunu yazdı
hocam hizmet aldığın mail sistemi nedir?
hotmail - gmail - vsvsvsvs
webmail.ceng.metu.edu.tr
-