Apartman Dairesine Elektronik Bateri Önerisi Ve Yalıtım
-
Bu mereti eve de alayım diyorum. Apartman dairesinde oturduğumdan ve alt üst nazik suriyeli kardeşlerimiz olduğundan sesleri her türlü benim baterinin sesini bastırır. Yine de insanlık görevimi yapıp yalıtım işine de gireyim diyorum. Yalıtım ve elektronik bateri olarak neler önerirsiniz ? yeşillendirirseniz sevinirim.
-
heves mi yoksa biyerde çalıyorsun evde çalışayım fln mı?
heves ise boşa kasma çünkü elektronik bateri kadar keyifsiz bişey görmedim ben hayatımda. alacaksan yumurta kolisi ya. ben okadar şey denedim çare drogba (yumurta kolisi)
-
vardamir bunu yazdı
heves mi yoksa biyerde çalıyorsun evde çalışayım fln mı?
heves ise boşa kasma çünkü elektronik bateri kadar keyifsiz bişey görmedim ben hayatımda. alacaksan yumurta kolisi ya. ben okadar şey denedim çare drogba (yumurta kolisi)
başlangıç seviyesinde çalıyorum hocam yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum heves diyelim :)
akustik bateri alayım diyorum da apartmanda olmaz gibi geliyor, en azından elektronikten az ses çıkar. Bana kalsa akustik alacam da şartlar ve imkanlar el vermiyor.
saybirs tarafından 27/Eki/16 05:56 tarihinde düzenlenmiştir -
eve ve bateriye harcayacağın parayla git stüdyoda takıl. plastiğe o baget leri vurmanın hiçbir anlamı yok hacı :)
he sonra hevesin kaçınca "batan geminin malları (satılık bateri)" diye başlık açarsan ben alırım senden. sonra aynı başlık sonsuz döngüye girer :)
elektronik bateri tavsiye bateri yalıtım apartmanda bateri çalmak suriyeli savar bateri