folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Apartmanda Güvercin Besleme Hk.

Apartmanda Güvercin Besleme Hk.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Merhaba Sayın mürid(e)ler,

Öncelikle hayvan düşmanı filan değilim bunu belirteyim.

Apartmanımızın kömürlük(bodrum) kısmında güvercin besleyen bir oturanımız var. Bodrum kısmından öyle bir koku gelmeye başladı ki -belli bir müddet sonra- inanamazsınız. En üst katta(5) oturmamıza rağmen evdekileri çok rahatsız eder oldu. 1. kattakileri düşünemiyorum. Kömürlük kısmında, sürekli(senede 3 garanti) su patlaması, lağım patlaması gibi olaylar yaşanmakta bunu bilerek oradaki kedicağızları(annesi ve 6 yavru) apartman dışına kulube benzeri bişi yapıp telef olmamaları için çıkardım ve orada besledim. Şimdi bu kuşlar kokusundan rahatsızız bina olarak, bir yandan da yaşanacak bu gibi durumlara karşı hayvanların canına birşey gelmesin istiyorum. Sizden bu konuda fikir almam gerekli, nasıl bir yol izlemem gerekli ? Teşekkürler.

Türk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Belediyeye şikayet ederseniz onları kaldırır belki ceza bile keser.Ama komşuluk ilişkiniz zarar görürmü bir şey diyemem.

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Belediyeye şikayet ederseniz onları kaldırır belki ceza bile keser.Ama komşuluk ilişkiniz zarar görürmü bir şey diyemem.

illaki kin tutarlar, ya arabamızı çizerler ya mızmızlanırlar. Ama yazık içim parçalanıyor hayvanlara. Evdeki muahbbet kuşumu oğlum gibi besliyorum. Onlara içim gidiyor :(

Türk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı

Merhaba Sayın mürid(e)ler,

Öncelikle hayvan düşmanı filan değilim bunu belirteyim.

Apartmanımızın kömürlük(bodrum) kısmında güvercin besleyen bir oturanımız var. Bodrum kısmından öyle bir koku gelmeye başladı ki -belli bir müddet sonra- inanamazsınız. En üst katta(5) oturmamıza rağmen evdekileri çok rahatsız eder oldu. 1. kattakileri düşünemiyorum. Kömürlük kısmında, sürekli(senede 3 garanti) su patlaması, lağım patlaması gibi olaylar yaşanmakta bunu bilerek oradaki kedicağızları(annesi ve 6 yavru) apartman dışına kulube benzeri bişi yapıp telef olmamaları için çıkardım ve orada besledim. Şimdi bu kuşlar kokusundan rahatsızız bina olarak, bir yandan da yaşanacak bu gibi durumlara karşı hayvanların canına birşey gelmesin istiyorum. Sizden bu konuda fikir almam gerekli, nasıl bir yol izlemem gerekli ? Teşekkürler.

Olmaz abı tavuk koyunkecı ınek at beslenmez apartmanda . araba beledıyeyı koku var de rahatsız oluyoruz de bu apartmanınonunden gecerken de ıslem uyguluyorlar dırekt

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

illaki kin tutarlar, ya arabamızı çizerler ya mızmızlanırlar. Ama yazık içim parçalanıyor hayvanlara. Evdeki muahbbet kuşumu oğlum gibi besliyorum. Onlara içim gidiyor :(

Hocam o zaman isim vermeden yan binadan sürekli kokular geliyor diye şikayet edeceksin.Hedef şaşırtacaksın başkada çözüm yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    kiokhan bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Hocam o zaman isim vermeden yan binadan sürekli kokular geliyor diye şikayet edeceksin.Hedef şaşırtacaksın başkada çözüm yok

nickname ne uygun bir çözüm olmuş hocam :) ajanlık yaptın :) eyvallah :)

Türk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı
    kiokhan bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

nickname ne uygun bir çözüm olmuş hocam :) ajanlık yaptın :) eyvallah :)

Ehuehu eyvallah kardeşimm.Bende de muhabbet kusu var ama güvercin kokusunu iyi billirim.Umarım çözülür sende o  dertten kurtulursun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    SaNaL_AjaN bunu yazdı

Apartmanda insanları böyle rahatsiz etmeye kimsenin hakki yok. Vicdan yapilcak bi durumda yok bence. Sen kedi besliyoken ben apartmanda aslan beslerken vicdan yapman gibi bisey. O hayvanlar narinde olsa icin rahat olsun. Belediyenin olaya mudahale edip o kuslari dogru duzgun bir yasam alanina transfer etmesi gerekir.

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

çatıda besletin güvercin benim bildiğim çatıda beslenir bodrumda o hayvanları uçurmadan beslemek yazık valla 

koku konusundada belediyeye söyleyeceksin

https://www.facebook.com/ShowAnaHaber/videos/937528203049494/?hc_ref=NEWSFEED

SeRDaR tarafından 08/Şub/17 18:32 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

çatıda besletin güvercin benim bildiğim çatıda beslenir bodrumda o hayvanları uçurmadan beslemek yazık valla 

koku konusundada belediyeye söyleyeceksin

https://www.facebook.com/ShowAnaHaber/videos/937528203049494/?hc_ref=NEWSFEED

illa patlat kuşları özgürlüğüne kavuştur diyosun :)

Türk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Apartman yönetimi konuşmayı denesin bodrum değil de çatıda yuva yapmasını isteyin. Bodrum hava almaz nemli olur güvercinler telef olur zaten. Güvercin çıkıp taşını yemedikten güneş ışığı görmedikten bi süre sonra hastalanmaya başlar. Sanırım besleyen kişi yeni besliyor. 

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
Toplam Hit: 1546 Toplam Mesaj: 11
hayvan kedi kedi güvercin apartman