Apk Yüklerken "Uygulama Yüklenemedi" Hatası Alıyorum ?
-
Öncelikle selamlar.
Sorun baslikta belirttigim gibi. Netten bi kac uygulama indirdim apk olarak kurmaya calisirken uygulama yuklenemedi seklinde hata veriyor. Lakin google playden indirdigim her hangi bi uygulama/oyunu cekip kurunca sorun yok acıyor.
-hafıza olarak sorun yok 2 gb yer var,
-virus taraması yaptım bi ihtimal diye ondada sorun yok cihaz temiz duruyo,
-alet Lg G2 root yapmadım halen,
Google amcadan baktım bi yol onermisler, gizli dosyalardan android_secure dosyasını bulup silin sorun cozulecek yazmislar, her yerde c/p gibi aynı öneri var.
Suan alet rootsuz oldugu icin dosya yoneticisinden bakamiyorum, cikmiyor dosya. Yanımda bilgisayarda yok anca aksama bu olayı apabilirim.
Merak ettigim basına gelen oldu mu bu olay ? Geldiyse bu sekilde mi cozdunuz ? En önemlisi bu hatanın sebebi neyden kaynaklı ? Cunku aptal gibi herkes bilmis havasinda sunu yap duzelir demis, buyuk ihtimal karambole yazdılar bunu.
Cevaplarınızı bekliyorum, güzel günler.
-
apk için root'a gerek yokki.. indiriğin apklerde sıkıntı vardır
-
yunusdogan bunu yazdı
apk için root'a gerek yokki.. indiriğin apklerde sıkıntı vardır
Root olayini apk icin demedim hocam biliyorum onla alakası yok, ben verdikleri öneriyi halletme acisindan dedim.
Apk saglam telefonda onceden yukleyip sildigim 1 uygulama, ayrıca 5 tane ayrı uygulama 1 tanede oyun cektim oda olmadı.
-
ben apk yüklerken 3 seçenek çıkıyor hangisiyle yükliyeyim diyor..
müzik açarken winamp mı windows media player mı gom mu diye sorar gibi..
bende ordan sistemin kendisininkini kullanıyorum sıkıntı olmuyor.. diğerleri bazen geçersiz paket falan diyordu
-
4,1,2 sürümü iiçin:
ayarlar > guvenlik>Bilinmeyen kaynaklar(play store dışındaki kaynaklardan uygulama kurulmasına izin ver)
çentikle bakalım ne olacak.
-
A_REX bunu yazdı
4,1,2 sürümü iiçin:
ayarlar > guvenlik>Bilinmeyen kaynaklar(play store dışındaki kaynaklardan uygulama kurulmasına izin ver)
zaten apk yüklemek isterken sistem seni oraya yönlendiriyor hocam.. istersen git ayarı aç diyor..
-
yunusdogan bunu yazdıA_REX bunu yazdı
4,1,2 sürümü iiçin:
zaten apk yüklemek isterken sistem seni oraya yönlendiriyor hocam.. istersen git ayarı aç diyor..
o zaman bunu pas geçebilir.
-
o bende de oldu bazı uygulamalar cache bırakıyor. 9gag yüklüydü bende her açtığım fotoğrafı kaydetmiş pis herif. Clean Master kurup gereksiz dosyaları sildim ve 9gagin cache'ini silince sorun düzelmişti bende
-
erc bunu yazdı
o bende de oldu bazı uygulamalar cache bırakıyor. 9gag yüklüydü bende her açtığım fotoğrafı kaydetmiş pis herif. Clean Master kurup gereksiz dosyaları sildim ve 9gagin cache'ini silince sorun düzelmişti bende
Bunu denedim olmadı hocam gereksizleri sildim, cx :/
Ayrica bilinmeyen kaynaklar acık zaten o yonden de sorun yok.
-
uppalaa