Apocalypse RAT [Beta] - Test
-
Selam arkadaşlar. Bu versionu bugları bildirmem için coderı apocalypse bana göndermişti ben de sizinle paylaşmak istedim. Bulduğunuz bugları burada paylaşırsanız seviniriz. Teşekkürler.
-
Programın Saymakla Bitmeyecek Özelliklerinden Bazıları;
* Sanal Klavye loglarını alır.
* Karşı tarafın PC sini hiç kasmadan izleme şansı tanır.
* Kurbanla eğlenmeniz için bir çok seçenek mevcuttur.
* İzinsiz web-cam izleme özelliği vardır.
* PC'de kayıtlı şifrelerin bir çoğunu tek bir tuşla size sunar.
-
çalısmıyor 10 kişide denedim kendi pcmde denedim bağlantı olmuyor :| bizimi yedin hoca yoksa........ Vmware de açmadım ona göre :|
port 9000 i actım 127.0.0.1 de denedim (kendimde)olmadı poisondaki kurbanlara yedirdim. olmadı...:|
-
manyaki msnden yazdı.. Telefondan girdiği için tbt giremiyormuş..
Manyaki der ki;
Verileni koydum ben sadece yardım amaçlı programla alakam yok yazacktm iyi olur x( -
niye sen koydun?
who yada şeyh niye koymadı?
ayrıca yanılmıyorsam bu eskisi whonun bana gösterdiğinde daha fazla menü vardı herhalde:s
@poison_ivy
bu wmware fln dinlemez haberin olsun:) teamviewerde yaptıklarını bile logluyor.
-
selamlar.
program windows 7 ve windows vistada sorunsuz çalışyor..
xp de sorun olduğunu farkettim
şimdi sizden istediğimiz
windows dizininde apocalypse.exe war
o dosya apocalypse rAT Server
eğer onu çalıştırırsanız normalde bağlantı gelir.
eğer çalıştırmazsanız ve pc nizi yeniden başlatsanız program server gene çalişir.
restarttan sonra sorunsuz kullanabilirsiniz bu bug en kısa sürede giderilicektir...
iyi günler... -
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------niye sen koydun?
who yada şeyh niye koymadı?
ayrıca yanılmıyorsam bu eskisi whonun bana gösterdiğinde daha fazla menü vardı herhalde:s
@poison_ivy
bu wmware fln dinlemez haberin olsun:) teamviewerde yaptıklarını bile logluyor.
-----------------------------who nun cevabı seni rahatlatmıştır umarım. Koymamın amacı yardım ben yamuk yapmam.
edüt: Bu arada haberim olmadan testerlık yapıp XP'de bug olduğunu bulmasına yardım ettim galiba :p
-
ben test ettim :P neyse bug düzelsin bunu kullancam :F
-
Tahribatta dahil diğer türkhack sitelerinde fazla bir hit göremedim bu trojan hakkında. Tutulmadı mı acaba ?
-
link hata veriyor arkadaslar indiremedim,birde videolu anlatımı verilmiş ama o linklerde ölü elinizde varsa paylasın hacılar,