Apocalyptic Party
-
Merhaba müritler;
30 ağustos 2012 tarihinde istanbul caddebostanda büyük bir parti yapmaya karar verdik.
arkamızda destek olmadığından daha mekan seçimi yapamadık fakat şuanda mekanlar ve fiyatlar konusunda bilgiliyiz en yakın zamanda mekan belirlenecek.
fiyatlar ise;
Sınırlı Paket: 3 yerli içki + çerez : 45TL
Sınırsız Paket: Sınırsız yerli içki + çerez : 60TL
10 tane arkadaşını getirene "Sınırsız paket" hediye.
Biletler;

müritler; destek olduktan sonra parti çok büyük ve güzel olucak insanlarla daha yeni yeni iletişime geçmeye başladık.
facebook etkinlik sayfası: https://www.facebook.com/events/427985667243351/
not:Müritler iyi, kötü yorumlarınızı bekliyorum. Bu bizim ilk deneyimimiz ve arkamızda destek olmadığından ufak ufak yapmaya çalışıyoruz. Dalga geçicek arkadaşlar bizi partimizle başbaşa bırakıp götündeki pirelerle oynayabilir. Biz böylede iyiyiz.
Ayrıca caddebostandaki fiyatlara göre tarife çektik müritler. 1 bira fiyatı genel olarak 10 lira çevrede.
Desteğiniz için teşekkürler.
-
gece açmıştım görmeyen vardır belki.
up!
-
Şeker tarifeside koy oraya :D herkez içki icicek diye birşey yok :D
-
Party dediğin şeye içeceği içkinin fiyatını dert edinen insanlar gitmez hocam.
Bu tarifeyi canlı müzik, masa başı eğlence tarzı birşey için yapabilirdin mesela.
Şahsen ben eğlenmek ve kendimden geçmek için gittiğim yerde ''4.cüyü içiyom etti 60tl iyi bi 2 tane daha içebilirim'' gibi hesaplamalar yapmak istemem :)
Güzel bir mekanla ve bir müzisyenle anlaşıp, bilet veya tarife usülü etkinlik tasarlamak senin için de daha az uğraşlı olurdu gibime geliyor.
Paşa gönlün bilir :) -
La böyle sınırsız partiler hep cacık olur :) sınırsız aldı adam bileti 100 kişi barın oraya bi yükleniyor abi adamlar hadii yanaş garikin bara yanaşa bilirsen hiç tavsiye etmem böle partyleri :)
-
BeYaZZZ bunu yazdı
La böyle sınırsız partiler hep cacık olur :) sınırsız aldı adam bileti 100 kişi barın oraya bi yükleniyor abi adamlar hadii yanaş garikin bara yanaşa bilirsen hiç tavsiye etmem böle partyleri :)
Sınırsız paketler in icinde cogunluk ile bira oluyor oda %70 i su :)